Neler Yeni

Milleni.com mu ? Türknet mi ? Hangisine geçiş yapmalıyım?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Merhaba arkadaşlar TTNET kullanıcısıyım ve 13 mbs/0.50 hız alıyorum. Alt yapı sonunda gelmiş bizim buralara sizce hangisine geçmeliyim ? aklımda turknet vardı ama milleni.com da gözüme çarptı aldıgım hızlar aşağıdaki hızda. Ve anladıgım kadarıyla ikisininde davet koduyla ilk ay ücretsiz kullanabiliyorum.
Tek isteiğim dedikleri hızları vermeleri ve kurulum sürecinin hızlı olması e kesinti yaşamamak istiyorum. Müşteri hizmetleri de ilgili olucak sizce en iyisi hangisi ?
Ekran Alıntısı.PNG
turkent.PNG

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
param varsa türktelekoma geçerim 50mbps paketini alırım eğer ikisinden birini seçecek isen türknet

İmamFoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Furkan Tokat
Merhaba arkadaşlar TTNET kullanıcısıyım ve 13 mbs/0.50 hız alıyorum. Alt yapı sonunda gelmiş bizim buralara sizce hangisine geçmeliyim ? aklımda turknet vardı ama milleni.com da gözüme çarptı aldıgım hızlar aşağıdaki hızda. Ve anladıgım kadarıyla ikisininde davet koduyla ilk ay ücretsiz kullanabiliyorum.
Tek isteiğim dedikleri hızları vermeleri ve kurulum sürecinin hızlı olması e kesinti yaşamamak istiyorum. Müşteri hizmetleri de ilgili olucak sizce en iyisi hangisi ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bence türknet

Avolay

80+ Gold
Kablonet Akıllı sınırsız 50Mbps kullanıcısıyım son derece memnunnum

İmamFoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Furkan Tokat
knk ben
param varsa türktelekoma geçerim 50mbps paketini alırım eğer ikisinden birini seçecek isen türknet
türktelekom kullanıyorum çekmediğim kalmadı Allah böyle interneti kimseye sabretmesin herkezde türktelekomdan uzak dursun

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mileni.com adamdır

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk yine ikiye mi bölünecek bır kısım Türknet diyor Bır kısım millenicom :D
Türknet'de kesinti yaşayabilirsin hele hele ilk ay ücretsiz olunca internet hızın daha düşük oluyor. O yüzden mileni.com'u tercih ederim.

Mangiz

80+
Milleni.com öneririm. 35 Mpbs paket, vaad edilen hız:
1618182041424.png

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Netspeed araştırmalısın ben geçtim 75mb İnternet 99tl..arkadaş kodu ile 94 e düştü. Cok memnunum türk telekom ekibi gelip kurdu

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Milleni.com öneririm. 35 Mpbs paket, vaad edilen hız:
Alıntıyı görüntüle
knk geçiş aşaması nasıl oldu mesela bendeki modem vdsl destekliyoru ttnet zyxel modem hiç evime falan geliceklermi? hiç bilimoyrum sende geçiş ypamışssan nasıl oluyor süreç ve ilk ay ücretsiz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netspeed araştırmalısın ben geçtim 75mb İnternet 99tl..arkadaş kodu ile 94 e düştü. Cok memnunum türk telekom ekibi gelip kurdu
ilk defa duydum dedigini ve altyapı sorgulattım. böyle çıktı diğerlerindede max alabilecegim degerler bu hızlardaydı. Ben bunu ne kadar fiyatta alabilecegimi ve tahütü varmı yokmu ? ilk ay ücretsiz vs gibi bilgileri göstermiyor illa aramaları mı gerek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet'de kesinti yaşayabilirsin hele hele ilk ay ücretsiz olunca internet hızın daha düşük oluyor. O yüzden mileni.com'u tercih ederim.
Bende millenicom a sıcak bakmaya başladım ilk ay ücretsiz kullanmak için kod falan mı vermek gerek ?

Ekler

• netspeed.PNG
    netspeed.PNG
    45.4 KB · Hit: 64
Son düzenleme:

Mangiz

80+
knk geçiş aşaması nasıl oldu mesela bendeki modem vdsl destekliyoru ttnet zyxel modem hiç evime falan geliceklermi? hiç bilimoyrum sende geçiş ypamışssan nasıl oluyor süreç ve ilk ay ücretsiz mi ?
İlk ay ücretsiz olayı arkadaşı getir kampanyasıyla oluyor diye biliyorum kod ile ilk ay ücretsiz yapabiliyorsun ama ben yapmadım (sorgulama :D). Modemim yoktu bana TP-Link modemini verdiler aylık 11 TL ücretle 85 TL İnternet + Modem parası toplamda 96TL aylık borcum olduğunu söylediler.
Başvuruyu akşam saat 21:00-21:30 arası yaptık *ertesi sabah saat 11:00-12:00* arası gelip kurulumu yaptılar gerçekten hızlı oldu 20 dakika gibi bir süreyle iş bitti. Özel bir arabayla 1 kişi gelip halletti.( Gerekli imzalar atıldı tabi) *Kurulum Ücretlendirmesi* şu şekilde oldu (37.50TL x 4 Ay) olmak üzere ödeme yapacağımı, İlk 4 ay 133.5 TL geleceğini söylediler.
1 ay olacak şimdiye kadar bir sıkıntı görmedim.

Detendion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen Gündüz
Turkneti olupta kötü interneti olan arkadaşım var ama ben de türknet kullanıyorum memnunum bulunduğun yerin altyapısına ve santrale bağlı bir durum aslında

Top Bottom