Geçiş yapmaya çalıştır arada bir aksaklık oldu. 14 günde geçiş olmadı 0'dan pazartesi kurulum onayı aldılar çarşamba sabahı türk telekom ekipleri port kontrolü yaptı 6-7 saat sonra teknofix ekibi kurulum için gelecekti internet annemin adına ve sözleşmeyi imzalaması gerekiyor evde olmadığı için cuma günü bir daha geldiler geçiş yapacaksan 1 hafta da hallolur ilk arayıp tarife için sesli onay alıyorlar sonra 2 3 kez daha arıyorlar ups kargo ile sözleşme geliyor imzalayınca ups geri kargoluyor bende imzadan 1 gün sonra aradılar onayladınız diye şey dediler 2 güne arayacaklar son sesli onaydan sonra mesaj ile modem arayüz kurulum şifresini yollayacaklar diye bende sesli onay alındı ama port devretme işinde...Bağlama süreci nasıldı.
Ben 1aydır kullanıyorum memnunum hızı stabil.Yetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
dolandırıcı değil merak etmeyinYetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
Dolandırıcı değil,gayet güvenilir.Yetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
Geçiş yapmaya çalıştır arada bir aksaklık oldu. 14 günde geçiş olmadı 0'dan pazartesi kurulum onayı aldılar çarşamba sabahı türk telekom ekipleri port kontrolü yaptı 6-7 saat sonra teknofix ekibi kurulum için gelecekti internet annemin adına ve sözleşmeyi imzalaması gerekiyor evde olmadığı için cuma günü bir daha geldiler geçiş yapacaksan 1 hafta da hallolur ilk arayıp tarife için sesli onay alıyorlar sonra 2 3 kez daha arıyorlar ups kargo ile sözleşme geliyor imzalayınca ups geri kargoluyor bende imzadan 1 gün sonra aradılar onayladınız diye şey dediler 2 güne arayacaklar son sesli onaydan sonra mesaj ile modem arayüz kurulum şifresini yollayacaklar diye bende sesli onay alındı ama port devretme işinde bir aksaklık çıktı (türk telekom iptalini onayladığımız halde iptal etmeyip internet vermeye devam etti ama geçişte iptal edildiğini söyleyip geçiş işleminde sorun çıkardılar) sesli onaydan sonra 2 güne mesaj gelir dediler sonra bunlar olunca 0 dan kurdular ama kurulumdan sonra Türk telekom ekipleri portu ADSL de bıraktığından 5 gün 35mbit lik tarifem olmasına rağmen 16mbit download 1mbit upload aldım aradım bildirdim türk telekom ekipleri 4 5 güne geldi düzeltti şuan hala 35mbit tarifeden 32 33 mbit civarı hız alıyorum kesinti hiç yaşamadım şuan memnunum arkadaşını getir kodu paylaşırsanız 2. ay ücretsiz oluyor ben kodu duruma göre atabilirim geçiş yaparsanız ev telefonunuzun olmadığını belirtin ev telefonunuz varsa ev telefonunun geçişini yapmayacağınızı belirtin 10₺ indirim uyguluyorlar.Bağlama süreci nasıldı.
Geçmeyi düsünüyorum tam olarak geciş sureci nasilYetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
ben kullanıyorum yaklasık 4 aydır. pingim valorantta 21 bile olmadı 20 sabitYetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
Dolandırıcı suçu atmak bir firmaya büyük bir suçtur,arkasında büyük bir sebep yatmıyorsa bu iftiradır.Bilinenler kadarıyla güvenilir bir firmadır,kullanan sayısı her geçen gün artıyor.Yetkili bir yerde çalışan bir kişi Millencom adına dolandırıcı dedi. Tam da millencom'a karar vermiştim ancak Kararımdan dönmek üzereyim. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?