Millenicom altyapı sorusu?

leqraw

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ;
1614547706700.png
bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?

Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ; Alıntıyı görüntüle bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?
Altyapı sorgulama yapsana kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı sorgulama yapsana kankam
Netspeed den bakabilirsib

Nereden biliyorsun
soruyosun cevap veriyorum nerden biliyosun diyorsun. Adres gözükmüyorsa altyapı yok demektir. Benim kablonette adresim gözükmüyor altyapım olmamış oluyor

soruyosun cevap veriyorum nerden biliyosun diyorsun. Adres gözükmüyorsa altyapı yok demektir. Benim kablonette adresim gözükmüyor altyapım olmamış oluyor
Kanka farklı bir adres girdiğimde, altyapısı olmayınca "üzgünüz altyapı yok" gibisinden bir şey yazıyor.

Ama evet büyük ihtimalle yok. 35/6 Verilerinden altyapı olmayınca max kaç alırım ortalama?

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Kanka farklı bir adres girdiğimde, altyapısı olmayınca "üzgünüz altyapı yok" gibisinden bir şey yazıyor.
Port yoktur o şekilde. Adres gözükmüyorsa altyapı yoktur.

Ama evet büyük ihtimalle yok. 35/6 Verilerinden altyapı olmayınca max kaç alırım ortalama?
altyapı yoksa interneti bağlatamassın dostum. ALTYAPI yok

Arkadaşlar Giresun ada hastanesi yukarıısın daki köyde duruyorum, aydınlar mahallesi diye geçiyor, ancak Millenicom sitesinde bir türlü bulamadım. Bulsam dahi altyapı olacağını sanmıyorum. Köyde kuzenlerim turknet kullanıyor, yalnız altyapı ile mi yapıyorlar en ufak fikrim yok. Yanii açıkçası altyapı felan pek anlamıyorum, birkaç sorum olacaktı. Millenicom altyapısı olmayan yere internet bağlanırmı? Ve bağlanırsa örneğin ; Alıntıyı görüntüle bu paketi alsak 35 download 6 upload yerine kaç gelir ortalama?
Direkt Numarayı da söyle eve gelelim dostum.

Direkt Numarayı da söyle eve gelelim dostum.
Dediğim yerde bir sürü sokak ve ev var :D

Port yoktur o şekilde. Adres gözükmüyorsa altyapı yoktur.

altyapı yoksa interneti bağlatamassın dostum. ALTYAPI yok
Hmm biraz cahilliğime ver ancak turknetin sitesinde altyapı yok ise 80 ise 50 gibi bir şey yazıyordu.

Dediğim yerde bir sürü sokak ve ev var :D

Hmm biraz cahilliğime ver ancak turknetin sitesinde altyapı yok ise 80 ise 50 gibi bir şey yazıyordu.
80 Mbps alıyorsanız 100 lük pakete geçemezsiniz önermiyorlar, Kopma gibi sıkıntılar çıktığı için 50 lik veya 35lik paketli öneriyorelar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,503
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri