Neler Yeni

Yardım Millenicom internet saçma bir şekilde yavaş

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Speedtest, fast'ten test yapıyorum hız normal çıkıyor. İşin ilginç yanı bağlanırken sıkıntı çıkartıyor ama bağlandıktan sonra sorunsuz kullanbiliyorum. Örneğin youtube'a girebilirsem orda gezip sorunsuz video izleyebiliyorum ama twitter'a giremiyorum ya da aynı şekilde oyuna bağlanamıyorum ama bağlantı sağlanırsa oyunu ping vs. olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Mesela bu foruma bağlantı sağlanırken herhangi bir problem olmuyor. Modeme res attım ama hiçbir şekilde düzelmedi. Bu durum 2 pcde de var, ayrıca telefonlarda da yaşanıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şikayet talebi oluşturdum cevap bekliyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Speedtest, fast'ten test yapıyorum hız normal çıkıyor. İşin ilginç yanı bağlanırken sıkıntı çıkartıyor ama bağlandıktan sonra sorunsuz kullanbiliyorum. Örneğin youtube'a girebilirsem orda gezip sorunsuz video izleyebiliyorum ama twitter'a giremiyorum ya da aynı şekilde oyuna bağlanamıyorum ama bağlantı sağlanırsa oyunu ping vs. olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Modeme res attım ama hiçbir şekilde düzelmedi. Bu durum 2 pcde de var, ayrıca telefonlarda da yaşanıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şikayet talebi oluşturdum cevap bekliyorum.
Vpn ile deneme yapar mısın ?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmadan cevap bekleyelim Geçici çözüm için dns ayarlarını 8 8 8 8 /8 8 4 4 İle değiştirebilirsin.
Normalde cloudflare'in dnsini kullanıyordum, bu durumu yaşayınca kapattım ama hiçbir şey değişmedi.

Top Bottom