Neler Yeni

Millenicom kod

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Arkadaşlar millenicom net bağlatıcam. Kendiminkini dondurduğum için başka birisinin kodunu kullanıcam. Özelden kod yollarsanız sevinirim. Önceki seferde kodunu kullandığım kişi kendi faturası 0 geldiğinde 40 lira yollamıştı. tabii ki yine böyle teklif verenler önceliğimdir şimdiden teşekkürler.
(Konunun kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyle ise kapatabilirsiniz özür dilerim )

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Polat
Ben kabul ederdim genelde 30 lira veriyordum ama 40 ta verilir. Lakin hakkım dolmuş 😂

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben paylaşırım da zaten bedava kullanacaksın, üstüne hediye almak ne bileyim :D. Kimse vermezse mecbur birinin kodu kullanacaksın bir de öyle düşün.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben paylaşırım da zaten bedava kullanacaksın, üstüne hediye almak ne bileyim :D. Kimse vermezse mecbur birinin kodu kullanacaksın bir de öyle düşün.
Öyle düşünme ekşisözlük kod dolu. Arayıp kod bulamayan yoktur. Ama senin kodunu kullanan kaç insan var. Mesela normalde ben kendi kodumu kullanıp ücretsizden yararlanınca 40 lira ödüyorum. Çünkü o her türlü bedavayı bulur ama ben benim kodumu kullacak zor bulurum. Ben dondurmasam kendi kodumu kullanırdım ama ben korona nedeniyle başka şehirdeyim dondurdum hesabı.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Öyle düşünme ekşisözlük kod dolu. Arayıp kod bulamayan yoktur. Ama senin kodunu kullanan kaç insan var. Mesela normalde ben kendi kodumu kullanıp ücretsizden yararlanınca 40 lira ödüyorum. Çünkü o her türlü bedavayı bulur ama ben benim kodumu kullacak zor bulurum. Ben dondurmasam kendi kodumu kullanırdım ama ben korona nedeniyle başka şehirdeyim dondurdum hesabı.
Ücretsiz kod istersen burdayım, 1 sana 1 bana mis.

morkkoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza
güncel kod F1CFB13C

Top Bottom