Millenicom kod

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
Arkadaşlar millenicom net bağlatıcam. Kendiminkini dondurduğum için başka birisinin kodunu kullanıcam. Özelden kod yollarsanız sevinirim. Önceki seferde kodunu kullandığım kişi kendi faturası 0 geldiğinde 40 lira yollamıştı. tabii ki yine böyle teklif verenler önceliğimdir şimdiden teşekkürler.
(Konunun kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyle ise kapatabilirsiniz özür dilerim )

Ben kabul ederdim genelde 30 lira veriyordum ama 40 ta verilir. Lakin hakkım dolmuş 😂

Ben paylaşırım da zaten bedava kullanacaksın, üstüne hediye almak ne bileyim :D. Kimse vermezse mecbur birinin kodu kullanacaksın bir de öyle düşün.

Ben paylaşırım da zaten bedava kullanacaksın, üstüne hediye almak ne bileyim :D. Kimse vermezse mecbur birinin kodu kullanacaksın bir de öyle düşün.
Öyle düşünme ekşisözlük kod dolu. Arayıp kod bulamayan yoktur. Ama senin kodunu kullanan kaç insan var. Mesela normalde ben kendi kodumu kullanıp ücretsizden yararlanınca 40 lira ödüyorum. Çünkü o her türlü bedavayı bulur ama ben benim kodumu kullacak zor bulurum. Ben dondurmasam kendi kodumu kullanırdım ama ben korona nedeniyle başka şehirdeyim dondurdum hesabı.

Öyle düşünme ekşisözlük kod dolu. Arayıp kod bulamayan yoktur. Ama senin kodunu kullanan kaç insan var. Mesela normalde ben kendi kodumu kullanıp ücretsizden yararlanınca 40 lira ödüyorum. Çünkü o her türlü bedavayı bulur ama ben benim kodumu kullacak zor bulurum. Ben dondurmasam kendi kodumu kullanırdım ama ben korona nedeniyle başka şehirdeyim dondurdum hesabı.
Ücretsiz kod istersen burdayım, 1 sana 1 bana mis.

güncel kod F1CFB13C

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,154
Üyeler
190,162
Son üye
derick rose
Geri