Neler Yeni

Millenicom modem kiralamasını iptal etmek ?

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
arkadaşlar elimde hazır kutuda TP-link Archer VR300 modemi var
her ay modem kiralamaya 70 tl veriyorum uzun süre kullanıcağım düşünülürse mantıklı olan modemi geri vermek en mantıklı olanı
kiralık modemin modeli TP-link EX20v

Modemi geri verirsek ne olur bır sıkıntı çıkar mı karşımıza yada desteklerini keserler mi tecrübesi olan varsa sevinirim teşekkürler

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
modem kirasını altyapınız fiberse türktelekoma veriyorsunuz ve kurtuluş gibi bir şansınız yok.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem kirasını altyapınız fiberse türktelekoma veriyorsunuz ve kurtuluş gibi bir şansınız yok.
modemin üstünde türktelekom yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya uyumsuzluk falan olurmu ben kendimdeki modemi takarsam kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim gibi çalışır mı ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
modemin üstünde türktelekom yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya uyumsuzluk falan olurmu ben kendimdeki modemi takarsam kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim gibi çalışır mı ?
kendi modeminizi takarsanız bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi o kirayı her türlü ödüyorsunuz

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
kendi modeminizi takarsanız bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi o kirayı her türlü ödüyorsunuz
Müşteri hizmetlerini arasam ilgilenirler mi modemi geri alırlar mı her ay 70 tl çok be birde modemim var yani

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
Müşteri hizmetlerini arasam ilgilenirler mi modemi geri alırlar mı her ay 70 tl çok be birde modemim var yani
müşteri hizmetleri ile ilgil bir durum yok , o parayı her türlü ödeyeceksiniz

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
müşteri hizmetleri ile ilgil bir durum yok , o parayı her türlü ödeyeceksiniz
peki bunun bir çaresi varmı operatör değişikliği falan yapsak ekonomik olsun istiyorum sadece diğer operatörlerde de durum aynı mı mesela siz comnet kullanıyorsunuz orda da aynı mı ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
peki bunun bir çaresi varmı operatör değişikliği falan yapsak ekonomik olsun istiyorum sadece diğer operatörlerde de durum aynı mı mesela siz comnet kullanıyorsunuz orda da aynı mı ?
50 lira kira bedeli ödüyoruz biz binevze ücretler de düşük o yüzden çok dert etmiyorum ben kira bedeli ödemediğiniz yerler de var tabii ki
dirket kendi parası içerisinde alanlar da var.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
50 lira kira bedeli ödüyoruz biz binevze ücretler de düşük o yüzden çok dert etmiyorum ben kira bedeli ödemediğiniz yerler de var tabii ki
dirket kendi parası içerisinde alanlar da var.
anladım yanı tarife fiyatına dahil düşünmek lazım yardımlarınız için teşekkürler iyi ki varsınız .

Top Bottom