Neler Yeni

Yardım Millenicom modem sorunu !!!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Arkadaslar millenicomun verdigi modem baglanti kopup duruyor ve degisim talep ettim gelen modemde kendi kafasina gore reset atiyor ve int gidiyoe iade edip omni dsl aliyim dedim iade alamiyolar aldigim modem 17.gunde bağlantılar kopmaya baslamisti suan internet yok evimde iade rtmek icin thk basvursam bir sonuc alirmiyim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Parasını ödeyip dönütünü almayınca bence tabii ki sonuç alırsın. Ek olarak İSS modemleri pek güzel olmuyor. Hepsi değil de gine de aralarında iyi çıkıyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parasını ödeyip dönütünü almayınca bence tabii ki sonuç alırsın. Ek olarak İSS modemleri pek güzel olmuyor. Hepsi değil de gine de aralarında iyi çıkıyor.
Evet iss modemlerinin rezalet oldugunu anladim iade degil degisim aliyoruz diyolar bide neyse thk ne zmaan sonuc verir acaba

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Evet iss modemlerinin rezalet oldugunu anladim iade degil degisim aliyoruz diyolar bide neyse thk ne zmaan sonuc verir acaba
Tüketici hakem heyetine yapılan başvurular başvuru tarih ve sırasına göre en geç altı ay içinde görüşülür ve karara bağlanır. Yapılan başvurunun niteliği, başvuru konusu, mal veya hizmetin özelliği gibi hususlar dikkate alınarak, karar süresi en fazla altı ay daha uzatılabilir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyetine yapılan başvurular başvuru tarih ve sırasına göre en geç altı ay içinde görüşülür ve karara bağlanır. Yapılan başvurunun niteliği, başvuru konusu, mal veya hizmetin özelliği gibi hususlar dikkate alınarak, karar süresi en fazla altı ay daha uzatılabilir.
Kanka 6 ay a tahhutun yarisi dolmuş 6 aylik parayi odemis olurum ben bunu iade ederlermiki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom