Neler Yeni

Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle

Ekler

• Screenshot_20210406-184351_Chrome.jpg
    Screenshot_20210406-184351_Chrome.jpg
    285.2 KB · Hit: 121

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence tercih edebilirsiniz. Alp yapınız da destekliyor. Sorun yaşayacağınızı sanmam.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle
Harika bir alt yapınız bulunmakta. Önerim 100 MBps'i almanız ama 35'de günümüz şartlarında kabul edilebilir bir hız.
ben de Millenicom kullanmaktayım. İstersen arkadaş kampanyası ile yardımcı olabilirim. Ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.

Özel mesaj atmanız yeterli. Her ne olursa olsun, umarım iyi bir hizmet almaya başlarsınız.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
35 de yeterlidir. Yani tabii ki kullanımınıza göre değişir. 6 Upload ile yayın da yapabilirsiniz. Taahhütüm olmasa ben de Millenicom'a geçmek istiyorum.
Ya yayın yapmıyorum da oyun oynuyorum benimki 8 mbps ms çok oluyor film izlerken çok donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harika bir alt yapınız bulunmakta. Önerim 100 MBps'i almanız ama 35'de günümüz şartlarında kabul edilebilir bir hız.
ben de Millenicom kullanmaktayım. İstersen arkadaş kampanyası ile yardımcı olabilirim. Ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.

Özel mesaj atmanız yeterli. Her ne olursa olsun, umarım iyi bir hizmet almaya başlarsınız.
Arkadaş kampanyası ne açıklar mısınız

Güzel dostum.
@LordHasan kullanıyor Millenicom'u.
35 MBPS yerine 100'ü almaya çalışın.
110 tl çok aşar beni 35 iyi midir şu an ki internetim 8 mesela benim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ya yayın yapmıyorum da oyun oynuyorum benimki 8 mbps ms çok oluyor film izlerken çok donuyor

Arkadaş kampanyası ne açıklar mısınız

110 TL çok aşar beni 35 iyi midir şu an ki internetim 8 mesela benim
Telefonda Millenicom temsilcisiyle görüşürken " arkadaşımın kodu var onu kullanmak istiyorum" dediğinde kodu söylüyorsun. İkinci ay faturan 0 TL geliyor. Kısaca 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsun. Bu durumda ben de 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorum. Kampanya bundan ibaret.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
100 mbps alabilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Altta ki rehberimi okuduktan sonra sorun varsa sor lütfen.

Top Bottom