Çözüldü✓ Millenicom sürekli internetin gitmesi (çözüm başka iss)

noire005

80+
Reaksiyon skoru
51
Sürekli internet gidip duruyor 1000349838.webp
Bana bu sms i attikleri günden beri internetim hiç stabil çalışmıyor internet gittiği esnada modeme bakiyorum dsl işiği yaniyor internet yaniyor wlan yaniyor ama internet yok uploadımda 14 den 8 e kadar düştü kablolu kablosuz hep aynı değerler destek talebi gonderiyorum aynı dakika içinde internetinizde sorun yoktur mesajı geliyor tamam ilgisizsiniz bari şunu 5-10 dakika sonra gonderinde ilgisizliğiniz yüzümüze vurmasın

Bunu ben düzeltebilirmiyim yoksa iss değişme vaktimi geldi ?

1000349840.webp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000349844.webp

Düzeltmezsiniz diye biliyorum hocam sağlayıcı kaynaklı bir sorun.İss değiştirme vakti geçmiş bile bence.Altyapınız varsa türk telekom bakabilirsiniz en stabili.
Zamanında tt den çok kazık yedim bulaşmam taahhüt olmayan bir iss var ise olabilir

Zamanında tt den çok kazık yedim bulaşmam taahhüt olmayan bir iss var ise olabilir
Türknet o zaman hocam ama onu kullananlar sürekli zam geliyor diyor taahhütsüz olunca.Ttnet eskisi gibi değil bu arada ben çok memnunum.500 mbps aldım sabit 900 geliyor modeme.

Türknet o zaman hocam ama onu kullananlar sürekli zam geliyor diyor taahhütsüz olunca.Ttnet eskisi gibi değil bu arada ben çok memnunum.500 mbps aldım sabit 900 geliyor modeme.
Gfiber altyapiniz varsa herhangi bir ss de memnun bırakır vdsl kullaniyorum ve alttaki kutu arap a na dönmüş her kablo her yerde kendi internetim hangisi onu bile bilmiyorum kendi ismimin bağli olduğu kablo yerinden çıkmış yanlış bağladılar sanirim gram bir fikrim yok benim dsl olsaydı dsl işiği tumden giderdi diye dusunuyorum

Gfiber altyapiniz varsa herhangi bir ss de memnun bırakır vdsl kullaniyorum ve alttaki kutu arap a na dönmüş her kablo her yerde kendi internetim hangisi onu bile bilmiyorum kendi ismimin bağli olduğu kablo yerinden çıkmış yanlış bağladılar sanirim gram bir fikrim yok benim dsl olsaydı dsl işiği tumden giderdi diye dusunuyorum
Evet dsl de yanmazdı öyle olsaydı, türknet altyapı sorgulamada nasıl hız veriyor hocam baktınız mı?

Hizmet numarası diye de geçiyor hocam xdsl numarası.En üstteki numara yani
İyiki cope atmamişim lazim oldu xx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle millenicom 590 tl haram zıkkım olsun 480 tl oduyordum surekli bu da son kaziğiniz oldu bana
1000349855.webp
Türknet umarım bizi millenicom gibi enayi yerine koymaz
1000349853.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,018
Üyeler
187,608
Son üye
barbarianking