Neler Yeni

Millenicom vs netspeed

Avitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe yaşar
Yeni internet alıcam ama hangisini almalıyım millenicom mu yoksa netspeed mi ama aldıktan sonra hız düşüklüğü gibi dertlerle uğraşmak istemiyorum ne yapmalıyım

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre Y.
Bizde milleni var altyapi 70e kadar destekliyor kasa kablosuz bagli wifi alicim var bazen kabloyla test ediyorum full hiz geliyor ama wifiden kimi zaman 60 olcuyorum kimi zaman 20 degisiyor evde 9 cihaz baglaniyor ondanda olabilir

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Millenicom kullanıyorum öneririm

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Yeni internet alıcam ama hangisini almalıyım millenicom mu yoksa netspeed mi ama aldıktan sonra hız düşüklüğü gibi dertlerle uğraşmak istemiyorum ne yapmalıyım
3 senedir millenicom kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Uzun süre kopma vs sorunu yaşamadım. Bir kaç ufak tefek sorunlar olduydu onları da Whatsapp üzerinden ilettim 15-20 dk arasında çözülüyordu. Vaatettiği hızları veriyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Netspeed kullanıcısıyım öneririm müşteri hizmetleri konusunda gerçekten çok iyiler. Yakın çevremede öneriyorum ve onlarda gerçekten memnun bir şekilde kullanıyor.

Ayrıca davet kodu ile 1 yıl 10₺ indirim kazanıyorsunuz dilerseniz paylaşabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
2 side baya iyi firmalar benim gözümde neredeyse aynı gibiler sadece netspeed çok az daha iyi gibi geliyo ama millenicom da iyi neredeyse aynı oldukları için siz karar verebilirsiniz hangisi daha ucuza onu alın

ridvan k

80+ Bronze
arkadaşlar hangisini alacağıma karar veremedim
gıbırnet de var tavsiye eden var mı fiyat perfonmans konusunda?

Hermitus

80+ Bronze
@ridvan k hocam hangisinde karar kıldınız? ben de netspeed almayı düşünüyorum da.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
netspeed kullanıyorum bir sorun yaşamadım 3-4 sene oldu geçeli

Hermitus

80+ Bronze
Valla hepsi pismanlik beni cok madur ettiler
En sonda turktelekoma geçtim en iyi hizmet onlarda
ne oldu hocam anlatır mısınız bu olay netspeed de mi oldu? altyapınız fiber mi?

Top Bottom