Neler Yeni

Yardım milleti ucuz yazıyom diyip dolandıran adam

iyi dolandırıcılık yapıyomu sizce

• çook

Oylar: 10 34.5%
  • yok

Oylar: 4 13.8%
  • dolandırıcılarda iyi kazanıyor

Oylar: 17 58.6%
  • bu adama yazıcam

Oylar: 3 10.3%
  • bu adama yazmaya gerek yok

Oylar: 3 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    29

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Piyasada bu tipten çok var . 125cc motor bulduk adam dedi ben getiricem çok iyi falan filan
Bir gün sonra getirdi motor resmen dökülüyor kapora verin ben ayarlarım falan dedi adam üstüne 5k daha koyup 200lük motor aldık bizde .
Bu gibilere kanıp alan enayilere anlatmak lazım bunu

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Piyasada bu tipten çok var . 125cc motor bulduk adam dedi ben getiricem çok iyi falan filan
Bir gün sonra getirdi motor resmen dökülüyor kapora verin ben ayarlarım falan dedi adam üstüne 5k daha koyup 200lük motor aldık bizde .
Bu gibilere kanıp alan enayilere anlatmak lazım bunu
o yüzden açtım zaten bu konuyu yoksa adamın değiştirmesi bişe ifade etmiyor adam yine özel yazışmadan dolandırır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi Firma kartın üstündeki etikete marka adını yazmaz PCB ye bile yazıyorlar ne olduğunu
olurmu msi oğlumuz yapmaz! :Do.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Laf anlatamazsın :rolleyes:

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o yüzden açtım zaten bu konuyu yoksa adamın değiştirmesi bişe ifade etmiyor adam yine özel yazışmadan dolandırır
:D
Zaten dolandırıcılar türedi ülkede
Laptopu ilana koyuyorum adam bana 5200e alalım diyor neymiş ederi oymuş cebimde bu kadar var demiyor da
Hani bu paraya harici ekran kartı olan laptop dahi yok ama millet durur mu paso yapıştırıyor ucuz fiyatı bende alırsınız dikkat edin elinize farklı bir şey vermeyeyim yazdım engelledi saniyesinde

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Laptopu ilana koyuyorum adam bana 5200e alalım diyor neymiş ederi oymuş cebimde bu kadar var demiyor da
Hani bu paraya harici ekran kartı olan laptop dahi yok ama millet durur mu paso yapıştırıyor ucuz fiyatı bende alırsınız dikkat edin elinize farklı bir şey vermeyeyim yazdım engelledi saniyesinde
cidden acer nitro 5 e 5200tl biraz komik

Penguen

80+ Silver
Letgo'da bot yorum atıp yıldız kasanlar, dolandırıcılar çok fazla. Çok dikkat edin. Kargoyla bir şey almamanızı tavsiye ederim hatta.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartı alırken az kalsın dolandırılıyordum, letgoonun sistemi tırt
Adam isim değiştirerek yine hesap açmış yine satıyor aynı ürünü.

Penguen

80+ Silver
Aynısını ben de yaşıyorum 12.500 yazmışım pazarlık yok yazmışım adam bütçem 11 diyor. Banane kardeşim Allah Allah. Dedim SSD'sini değiştiriyim 11 küsür yaptım, kabul etmiyor. Hem ayranım dökülmesin hem ...

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Letgo'da bot yorum atıp yıldız kasanlar, dolandırıcılar çok fazla. Çok dikkat edin. Kargoyla bir şey almamanızı tavsiye ederim hatta.
bi ara bir letgo harddisk dolandırıcısından kargoyla ürün aldım ve 120tl dolandırıldım bu yüzden almıyom ve her gece rüyama giriyor o 120tl çünkü büyük para (y)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
cidden acer nitro 5 e 5200tl biraz komik
Hocam edeceği 7 7.5 belki ayrı mesele de bu kadar öldürmemek lazım hani Beni iki üç sene götürsün belki değiştiririm diyorum ben ya da ilana koyarım satarım lenovo alırım diyorum ama adam bana 5200 diyor böyle satacağıma satmam daha iyi cidden

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Aynısını ben de yaşıyorum 12.500 yazmışım pazarlık yok yazmışım adam bütçem 11 diyor. Banane kardeşim Allah Allah. Dedim SSD'sini değiştiriyim 11 küsür yaptım, kabul etmiyor. Hem ayranım dökülmesin hem ...
yani pazarlık yok yazanların çoğu daha çok pazarlık yapılıyor sanılıyor bende öle sanıyom o yüzden pazarlıkla ilgili hiçbir şey yazmıyom ilana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam edeceği 7 7.5 belki ayrı mesele de bu kadar öldürmemek lazım hani Beni iki üç sene götürsün belki değiştiririm diyorum ben ya da ilana koyarım satarım lenovo alırım diyorum ama adam bana 5200 diyor böyle satacağıma satmam daha iyi cidden
malesef öle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom