Neler Yeni

Öneri Milletin İradesine Baskılara Karşı Düşünceleriniz Nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Arda doğan
insanlarin bu hukuksuz duzene bas kaldirmasi olumlu bir sey... bu ulkede olan rezillikleri say say bitmez, muharrem inceyi tekrar konusurken gormek mutlu ediyor ozgur ozele kiyasla konusmalari daha etkili ve kacinmamaya calisiyor ama ozgurun boykot cagrisi mantikliydi, ek olarak polis taparlarda da gram zeka kırıntısı aranmamasi lazim cunku gercekten bos yere darp edilmis zarar gormus sayilarca insan var :C umarim bir an once hak yerini bulur
Evet polisler sarayın militanları gibi çoğu öyle hepsi değil Aziz Vatanımızın Polisleride Var İçlerinde Ve Özgür Özel Cidden Boş Yapıyor Tek Mantıklı Konuşması Boykot'du İmamoğluda Bana Biraz Öyle Geliyor Ama Muharrem İnce Ve Mahsur Yavaş İyi Konuşuyor Zafer Partililerde Öyle

Clayz

80+ Silver
Genellikle polis keyfi hareket ediyor arada polis olmayıp polislerin arasına sızanlar bile var bizzat ben polislere sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstiklal için ne yapılırsa haktır
su kasklarda numara olayı var galıba bazıları numarasız da polıslerde hıcmı anlamıyo ya da ıslerınemı gelıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Arda doğan
su kasklarda numara olayı var galıba bazıları numarasız da polıslerde hıcmı anlamıyo ya da ıslerınemı gelıyo
Çoğu öyle zaten şimdi bir bölge diyelim saraçhane bu bölgede nerden baksan 200-300 tane polis var bu kadar polis nereden geldi?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Alperen Yılmaz
Çoğu öyle zaten şimdi bir bölge diyelim saraçhane bu bölgede nerden baksan 200-300 tane polis var bu kadar polis nereden geldi?
Havadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bi polis olduğu zaman tutup çekin 30 kişi nasıl dövüyorsanız dövün ölmesin yeter

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Arda doğan
Top Bottom