Sen çip al bir tane. yanında gezdir Türkiye'nin bütün yollarını tanısın.Tamam seneye bekliyorum seneye de yapılmazsa artık hainlikle alakası olmadığını herkes anlayacak
Sen çip al bir tane. yanında gezdir Türkiye'nin bütün yollarını tanısın.Tamam seneye bekliyorum seneye de yapılmazsa artık hainlikle alakası olmadığını herkes anlayacak
Yolları tanısın mı diyormuş.Sen çip al bir tane. yanında gezdir Türkiye'nin bütün yollarını tanısın.
Yok yav. Onu dese bir şey demeyeceğim zatenYolları tanısın mı diyormuş.
Ben sarj üniteleri yok diye anlamışım.
Toryum projesini araştır. 2007 yılında, Isparta'daki uçak kazasını araştır. Bak bakalım, kimler ölmüş o kazada. Ölmeden önce hangi projelerde çalıştıklarını duyurmuşlar, nasıl atılım yapmışlar.Kesinlikle bunun suçu halkta ve muhalefet partilerinde hatta ekonomide onlar yüzüne kötü hatta corona da onlar yüzüne kötü kesinlikle 20 senedir başta olan iktidar değil suçlu biziz katılıyorum
Yav bunlar körü körüne bağlanmış. Olumlu şeyde bile başka yerlere çekiyorlar. Caner neyse kendileri de öyle. Ya merak ediyorum boyle sürekli olumsuz paylaşım ve yorum yapanlar ülkesine nasıl hizmet edecek?Toryum projesini araştır. 2007 yılında, Isparta'daki uçak kazasını araştır. Bak bakalım, kimler ölmüş o kazada. Ölmeden önce hangi projelerde çalıştıklarını duyurmuşlar, nasıl atılım yapmışlar.
Kaç tane bilim insanımız suikaste uğradı şu ülkede. Hâlâ dalgasını geçiyorsunuz...
"Biz yapamayız, biz beceremeyiz." kafasından kurtulamıyor hocam bu millet. Erdoğan döneminde yapılan onca oluru görmelerine rağmen, hâlen "Biz yapamayız." kafasındalar. Bu karşı çıkmaların sebebi bu. Özgüven yok.Yav bunlar körü körüne bağlanmış. Olumlu şeyde bile başka yerlere çekiyorlar. Caner neyse kendileri de öyle. Ya merak ediyorum boyle sürekli olumsuz paylaşım ve yorum yapanlar ülkesine nasıl hizmet edecek?
Zaten mühendisimiz felan yok onlara göre. İnsanımız zeki değil , sadece yabancı ülkeler yapar gibi söylemler. Ya elestirdikleri adamlardan daha beter paylaşım ve yorumlar var. Üslup saygı yok zaten ee bunların ne farkı kaldı"Biz yapamayız, biz beceremeyiz." kafasından kurtulamıyor hocam bu millet. Erdoğan döneminde yapılan onca oluru görmelerine rağmen, hâlen "Biz yapamayız." kafasındalar. Bu karşı çıkmaların sebebi bu. Özgüven yok.