Milli muharip uçak için tarihler açıklandı.

Yolları tanısın mı diyormuş. 😁
Ben sarj üniteleri yok diye anlamışım.
Yok yav. Onu dese bir şey demeyeceğim zaten :D Türkiye nin yollarının %70 ini nasıl tanıtacaklarmış diye yermeye çalışıyor projeyi. Şimdi bir şey diyeceğim yakışmayacak 🤣

Kesinlikle bunun suçu halkta ve muhalefet partilerinde hatta ekonomide onlar yüzüne kötü hatta corona da onlar yüzüne kötü kesinlikle 20 senedir başta olan iktidar değil suçlu biziz katılıyorum
Toryum projesini araştır. 2007 yılında, Isparta'daki uçak kazasını araştır. Bak bakalım, kimler ölmüş o kazada. Ölmeden önce hangi projelerde çalıştıklarını duyurmuşlar, nasıl atılım yapmışlar.

Kaç tane bilim insanımız suikaste uğradı şu ülkede. Hâlâ dalgasını geçiyorsunuz...

Toryum projesini araştır. 2007 yılında, Isparta'daki uçak kazasını araştır. Bak bakalım, kimler ölmüş o kazada. Ölmeden önce hangi projelerde çalıştıklarını duyurmuşlar, nasıl atılım yapmışlar.

Kaç tane bilim insanımız suikaste uğradı şu ülkede. Hâlâ dalgasını geçiyorsunuz...
Yav bunlar körü körüne bağlanmış. Olumlu şeyde bile başka yerlere çekiyorlar. Caner neyse kendileri de öyle. Ya merak ediyorum boyle sürekli olumsuz paylaşım ve yorum yapanlar ülkesine nasıl hizmet edecek?

Yav bunlar körü körüne bağlanmış. Olumlu şeyde bile başka yerlere çekiyorlar. Caner neyse kendileri de öyle. Ya merak ediyorum boyle sürekli olumsuz paylaşım ve yorum yapanlar ülkesine nasıl hizmet edecek?
"Biz yapamayız, biz beceremeyiz." kafasından kurtulamıyor hocam bu millet. Erdoğan döneminde yapılan onca oluru görmelerine rağmen, hâlen "Biz yapamayız." kafasındalar. Bu karşı çıkmaların sebebi bu. Özgüven yok.

"Biz yapamayız, biz beceremeyiz." kafasından kurtulamıyor hocam bu millet. Erdoğan döneminde yapılan onca oluru görmelerine rağmen, hâlen "Biz yapamayız." kafasındalar. Bu karşı çıkmaların sebebi bu. Özgüven yok.
Zaten mühendisimiz felan yok onlara göre. İnsanımız zeki değil , sadece yabancı ülkeler yapar gibi söylemler. Ya elestirdikleri adamlardan daha beter paylaşım ve yorumlar var. Üslup saygı yok zaten ee bunların ne farkı kaldı 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,178
Üyeler
192,632
Son üye
helpmeplease
Geri