Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
İlk rehberim yanlışlarım olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Not: bu yöntemden bütün kullanıcılar yararlanabilir. (crackli kullananlar, premium sahipleri)
1) aternos.org sitesine giriyoruz (kendim aktif olarak kullanıyorum)
2) Oyna tuşuna basıyoruz.
3) Kayıt ol tuşuna basıyoruz.
4) Kullanmak istediğimiz kullanıcı adını yazıyoruz.
5) Kullanmak istediğimiz şifremizi yazıyoruz. isterseniz e-posta ekleyebilirsiniz.
6) Sunucu oluştura basıyoruz.
7) Burada sunucumuzun temel bilgilerini ayarlamamız gerekiyor (istediğiniz minecraft versiyonunu seçmeniz yeterlidir) ve oluştura basıyoruz.
8) Ayarlara basıyoruz. (ayar yapmadan da suncuyu açabilirsiniz "Başlat" a basmanız yeterli)
9) Burada sunucumuz ayarlarını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz. (Tavsiyem oyuncu sayısını kaç kişi girecekseniz o kadar yapın daha az beklersiniz)
10) Oyuncular tuşuna basın. (Yetkili ayarlamak isterseniz.)
11) Operatörler tuşuna basın.
12) Buraya yetki vermek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız gerekiyor. Yazdıktan sonra ekle tuşuna basmanız yeterli.
13)Sol üstteki sunucu tuşuna basıyoruz.
14) Başlat tuşuna basıp sunucumuzun açılmasını bekliyoruz. (İlk defa açıldığı zaman dünya oluşturulduğu için 7-10 dakika arası sürebilir, dünya zaten oluşmuşsa ortalama 5 dakika beklersiniz.)
Rehberim burda son buluyor okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi oyunlar!
Not: bu yöntemden bütün kullanıcılar yararlanabilir. (crackli kullananlar, premium sahipleri)
1) aternos.org sitesine giriyoruz (kendim aktif olarak kullanıyorum)
2) Oyna tuşuna basıyoruz.
3) Kayıt ol tuşuna basıyoruz.
4) Kullanmak istediğimiz kullanıcı adını yazıyoruz.
5) Kullanmak istediğimiz şifremizi yazıyoruz. isterseniz e-posta ekleyebilirsiniz.
6) Sunucu oluştura basıyoruz.
7) Burada sunucumuzun temel bilgilerini ayarlamamız gerekiyor (istediğiniz minecraft versiyonunu seçmeniz yeterlidir) ve oluştura basıyoruz.
8) Ayarlara basıyoruz. (ayar yapmadan da suncuyu açabilirsiniz "Başlat" a basmanız yeterli)
9) Burada sunucumuz ayarlarını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz. (Tavsiyem oyuncu sayısını kaç kişi girecekseniz o kadar yapın daha az beklersiniz)
10) Oyuncular tuşuna basın. (Yetkili ayarlamak isterseniz.)
11) Operatörler tuşuna basın.
12) Buraya yetki vermek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazmanız gerekiyor. Yazdıktan sonra ekle tuşuna basmanız yeterli.
13)Sol üstteki sunucu tuşuna basıyoruz.
14) Başlat tuşuna basıp sunucumuzun açılmasını bekliyoruz. (İlk defa açıldığı zaman dünya oluşturulduğu için 7-10 dakika arası sürebilir, dünya zaten oluşmuşsa ortalama 5 dakika beklersiniz.)
Rehberim burda son buluyor okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi oyunlar!