Plasma 80+ Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Umut Dün, 18:03 #1 Java için Lunar client kullanıyorum. Bedrock içinde client arıyorum. Ne önerirsiniz? Son düzenleme: Dün, 18:03
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 6,067 Dün, 18:06 #2 Plasma yazmış: Java için Lunar client kullanıyorum. Bedrock içinde client arıyorum. Ne önerirsiniz? Devamı için tıklayın... Java için ATlauncher tek geçerim bedrock da hiç launcher görmedim store dan oynamak kötü mü ?
Plasma yazmış: Java için Lunar client kullanıyorum. Bedrock içinde client arıyorum. Ne önerirsiniz? Devamı için tıklayın... Java için ATlauncher tek geçerim bedrock da hiç launcher görmedim store dan oynamak kötü mü ?
Plasma 80+ Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Umut Dün, 19:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 The Semih yazmış: Java için ATlauncher tek geçerim bedrock da hiç launcher görmedim store dan oynamak kötü mü ? Devamı için tıklayın... Arayüzleri çok daha hoşuma gidiyor ve fps değerlerini arttırdıklarından dolayı işime geliyor. Minecraft bile olsa bilgisayarım eski benim.
The Semih yazmış: Java için ATlauncher tek geçerim bedrock da hiç launcher görmedim store dan oynamak kötü mü ? Devamı için tıklayın... Arayüzleri çok daha hoşuma gidiyor ve fps değerlerini arttırdıklarından dolayı işime geliyor. Minecraft bile olsa bilgisayarım eski benim.