Euro 4.6 ken mc almak yerine euro alsaymisim keske bedrock 76 liraydi sanirim zaten. H.o saece bedrock alanlara veya sadece java alanlaraArkadaşlar 20 dk önce PC yi açtım ve javanın hediye geldiğini gördüm. Beklediğimiz gün geldi. Java sahibi olanlara win 10 sürümü, win 10 sürümüne sahip olanlara da java an itibariyle BEDAVA
Senin adına sevindim. Bana sadece java verildi. Ben daha 2 hafta önce 76₺ diye bedrock almıştım, simdi java hediye geldi. Yıllardır javaya alışık olduğum icin hayal kırıklığına uğramıştım. Bedrock baya fark ediyor.Aynı şekilde tam tersi de geçerli. Bende java vardı bedrock vermişler üstüne bide dungeons vermişler
ediyor hakikaten mc hesabına minecraft.net ten giriş yap belki vardır ben oradan geldiğini öğrendimSenin adına sevindim. Bana sadece java verildi. Ben daha 2 hafta önce 76₺ diye bedrock almıştım, simdi java hediye geldi. Yıllardır javaya alışık olduğum icin hayal kırıklığına uğramıştım. Bedrock baya fark ediyor.
Emin misin, sadece launcher'dan giriş yapıldığı için bulunuyor olmasın? İnternette öyle bir bilgi bulamadım.Aynı şekilde tam tersi de geçerli. Bende java vardı bedrock vermişler üstüne bide dungeons vermişler
minecraft.net e giriyorsun orada my games diye açılıyor orada sahip olduğun oyunları görebiliyorsun. Ben orada öğrendim. Ayriyeten dungeons sekmesine gelip indir tuşu varsa da oyunu oynayabilirsin.Emin misin, sadece launcher'dan giriş yapıldığı için bulunuyor olmasın? İnternette öyle bir bilgi bulamadım.
minecraft.net e giriyorsun orada my games diye açılıyor orada sahip olduğun oyunları görebiliyorsun. Ben orada öğrendim. Ayriyeten dungeons sekmesine gelip indir tuşu varsa da oyunu oynayabilirsin.
minecraft.net'ten giriş yapıp launcher'ı indirebilirsin. Mojang değil Microsoft hesabı üzerinden giriş yapman lazım ama.Nereden Java yi alacağız ben Bedrock sürümünü satın almıştım
Zaten öyleminecraft.net'ten giriş yapıp launcher'ı indirebilirsin. Mojang değil Microsoft hesabı üzerinden giriş yapman lazım ama.