Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Evet bulunuyor.11400h ın dahili grafik birimi bulunuyor mu ki
Evet bulunuyor.11400h ın dahili grafik birimi bulunuyor mu ki
Teşekkür ederim bilgi içinEvet bulunuyor.
Klasörü açtıktan sonra en üstten dosyanın yolunu kopyalayın hocam. Bunu yaptıktan sonra diğer yapmanız gerekenleri söyleceğim.Bakayım hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonu F olanlar hariç tüm intellerde dahili grafik birimi var hocam.
Javaw dosyası var, tıklayınca bir şey değişmiyor.Ekran kartını kullanmıyor, işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Oyunun dosya konumunu açın Javaw gibi bir şey olması gerek kontrol eder misin?
Yok hocam tıklamayın, en üstten dosya yolunu kopyalayın.Javaw dosyası var, tıklayınca bir şey değişmiyor.
Dosya yolunu kopyaladıktan sonra Windows arama kısmına grafik ayarları yazın. Gelen ekranda gözat butonunu göreceksin. Ona bas. Kopyaladığın dosya yolunu en üste yapıştırıp enter yap. Gelen ekranda javaw.exe yazanı ekle. Ekledikten sonra grafik ayarlarına eklenecek oradan üstüne bas ve yüksek performans olarak ayarla.Javaw dosyası var, tıklayınca bir şey değişmiyor.
Gözle görülür bir düzelme var ancak yine de tam olmadı gibi.Yok hocam tıklamayın, en üstten dosya yolunu kopyalayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dosya yolunu kopyaladıktan sonra Windows arama kısmına grafik ayarları yazın. Gelen ekranda gözat butonunu göreceksin. Ona bas. Kopyaladığın dosya yolunu en üste yapıştırıp enter yap. Gelen ekranda javaw.exe yazanı ekle. Ekledikten sonra grafik ayarlarına eklenecek oradan üstüne bas ve yüksek performans olarak ayarla.
Ekran kartını kullanmaya başladı, performansının düşük olması sebebi oyunun crack olmasından kaynaklı olabilir, OpenGL sürümünü değiştirip bir dene istersen.Gözle görülür bir düzelme var ancak yine de tam olmadı gibi.
Ekran kartı %0. Nvidia denetim masasından ve Windows arama yerine "grafik ayarları" yaz orada oyunu Yüksek Performansta ve Nvidia kart ile başlatMerhaba, her oyunda sorunsuz tam performans alırken Minecraft'da FPS yerlerde ve harici GPU'yu adam akıllı kullanmıyor. Ne yaptımsa çözemedim.
Oyun orijinal değil biliyorum ama kaç senelik oyuna 200TL vermek içimden gelmiyor