emirg 80+ Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 169 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Emir 10 Şubat 2024 #1 Shader indirmek istiyorum sildurs shader ı duymuştum bundan daha iyisi varmıdır Ve hangi kaliteyi indirmeliyim ekran kartım 4060 ti
Shader indirmek istiyorum sildurs shader ı duymuştum bundan daha iyisi varmıdır Ve hangi kaliteyi indirmeliyim ekran kartım 4060 ti
kupır 80+ Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim Mustafa SAĞDIÇ Steam mstfsgdc Twitter sagdic Discord mstfsgdc 10 Şubat 2024 #2 Sildur's Vibrant kullanıyorum çok memnunum, resmen oyun deneyimim güzelleşti. High ya da Medium indirebilirsin, Extreme olanının fazla farkı yok.
Sildur's Vibrant kullanıyorum çok memnunum, resmen oyun deneyimim güzelleşti. High ya da Medium indirebilirsin, Extreme olanının fazla farkı yok.
emirg 80+ Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 169 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Emir 10 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kupır yazmış: Sildur's Vibrant kullanıyorum çok memnunum, resmen oyun deneyimim güzelleşti. High ya da Medium indirebilirsin, Extreme olanının fazla farkı yok. Devamı için tıklayın... Hareket bulanıklığı mı indireyim yoksa normalmi
kupır yazmış: Sildur's Vibrant kullanıyorum çok memnunum, resmen oyun deneyimim güzelleşti. High ya da Medium indirebilirsin, Extreme olanının fazla farkı yok. Devamı için tıklayın... Hareket bulanıklığı mı indireyim yoksa normalmi
A App20 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1,090 Dahası Reaksiyon skoru 482 İsim App 10 Şubat 2024 #4 Bsl , vanilla plus ,Comlementary reimaged Bunlar güzeldir
kupır 80+ Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim Mustafa SAĞDIÇ Steam mstfsgdc Twitter sagdic Discord mstfsgdc 11 Şubat 2024 #5 emirg yazmış: Hareket bulanıklığı mı indireyim yoksa normalmi Devamı için tıklayın... Benim fikrim normalinden yana, motion blur pek sevmiyorum. Sen seviyorsan onu indirebilirsin.
emirg yazmış: Hareket bulanıklığı mı indireyim yoksa normalmi Devamı için tıklayın... Benim fikrim normalinden yana, motion blur pek sevmiyorum. Sen seviyorsan onu indirebilirsin.