Mod Linki:Game of Mods Mod Paketi | Minecraft Evi
Mod rar dosyası ile iniyor rarı açıncada mods klasörü çıkıyor modu kurmak için ne yapmalıyım?
Mod rar dosyası ile iniyor rarı açıncada mods klasörü çıkıyor modu kurmak için ne yapmalıyım?
Çıkan jar dosyasını mods klasörüne atıcaksın.Mod Linki:Game of Mods Mod Paketi | Minecraft Evi
Minecraft'ı modlu kullanabilmek için önce Forge kurmanız gerekiyor. Daha sonra istediğiniz modları mods klasörüne atıp oyuna girerken Forge versiyonunu seçmeniz gerekiyor.Mod Linki:Game of Mods Mod Paketi | Minecraft Evi
Forge nasıl kurabilirim tlanchur kullanıyorum.Minecraft'ı modlu kullanabilmek için önce Forge kurmanız gerekiyor. Daha sonra istediğiniz modları mods klasörüne atıp oyuna girerken Forge versiyonunu seçmeniz gerekiyor.
http://files.minecraftforge.net/Forge nasıl kurabilirim tlanchur kullanıyorum.
Bu işlemi yapmak yeterli mi,forge kurmama gerek varmı?%appdata% yazcan başlata daha sonra .minectaft>mods tan o klasörü atıcaksın eğer rarın içinde birden fazla dosya varsa direk rarı at eğer tek dosya varsa o tek dosyayı rardan cıkarıp at
Forge indirmeden olmazmı hocam.http://files.minecraftforge.net/
Buradan hangi sürüm için mod kuracaksan onu indirip kurabilirsin.
Olmaz modları kullanabilmek için Forge ile girmeniz lazım oyuna. Zaten hemen indirip 5-10 saniyede kurulan bi şey.Bu işlemi yapmak yeterli mi,forge kurmama gerek varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forge indirmeden olmazmı hocam.
Olmaz modları kullanabilmek için Forge ile girmeniz lazım oyuna. Zaten hemen indirip 5-10 saniyede kurulan bi şey.
Hayır ücretsizdir. Doğru yerden indirdiğinizden emin olun.Pekiya Download Latest burayamı yoksa Download Recommended burayamı tıklayarak indireceğim?
Forge paralımı acaba indire tıkladım ekranda öyle şeyler yazdı.
İndirdim şimdi ne yapmalıyım.Hayır ücretsizdir. Doğru yerden indirdiğinizden emin olun.