Aleeyy 80+ Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 488 Dahası Reaksiyon skoru 117 İsim Ali sancak Dün, 23:32 #1 Arkadaşlar son sürümü indirdim acayip drop vardı. İnternetten baktım 1.16.5 sürümü optimizasyon iyi yazıyordu fakat katman sayısı çok az. Hangi sürüm iyidir?
Arkadaşlar son sürümü indirdim acayip drop vardı. İnternetten baktım 1.16.5 sürümü optimizasyon iyi yazıyordu fakat katman sayısı çok az. Hangi sürüm iyidir?
M morminder 80+ Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 87 Dün, 23:33 #2 son sürümde oyna sodium ferritecore indium falan kur
Aleeyy 80+ Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 488 Dahası Reaksiyon skoru 117 İsim Ali sancak Dün, 23:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 morminder yazmış: son sürümde oyna sodium ferritecore indium falan kur Devamı için tıklayın... Onlarla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Optifine ile
morminder yazmış: son sürümde oyna sodium ferritecore indium falan kur Devamı için tıklayın... Onlarla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Optifine ile
M morminder 80+ Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 87 Dün, 23:37 #4 Aleeyy yazmış: Onlarla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Optifine ile Devamı için tıklayın... o zaman bilgisayarın her sürümde sıkıntı çıkartacak çünkü mc optimizasyon özürlüsü bir oyun ayrıca yeni sürümlerde fps genel olarak daha yüksek Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 23:38 1.21.3 oyna dediğimi yap yardımcı olurum istersen
Aleeyy yazmış: Onlarla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Optifine ile Devamı için tıklayın... o zaman bilgisayarın her sürümde sıkıntı çıkartacak çünkü mc optimizasyon özürlüsü bir oyun ayrıca yeni sürümlerde fps genel olarak daha yüksek Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 23:38 1.21.3 oyna dediğimi yap yardımcı olurum istersen