Neler Yeni

Minecraft Hardcore Yeniden Nasıl Doğarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ensar kürk
arkadaşlar mobilde Hardcore MC oynuyordum farm yapmaya çalışırken creeper beni uçurdu yere düşüp öldüm normalde siler tekrardan başlardım ama çok emek harcadım çok ilerledim yeniden doğmanın bir yolu var diye hatırlıyordum bilen varsa lütfen yardım edebilirmi? Teşekkür ederim

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
arkadaşlar mobilde Hardcore MC oynuyordum farm yapmaya çalışırken creeper beni uçurdu yere düşüp öldüm normalde siler tekrardan başlardım ama çok emek harcadım çok ilerledim yeniden doğmanın bir yolu var diye hatırlıyordum bilen varsa lütfen yardım edebilirmi? Teşekkür ederim
Eğer online paylaşabiliyorsan paylaşıp hileleri aç, sonra kendini hayatta kalmaya geçirip dünyaya çık gir yap. (pc'de çalışıyor ama hiç mobilde denemedim var mı diye)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ensar kürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer online paylaşabiliyorsan paylaşıp hileleri aç, sonra kendini hayatta kalmaya geçirip dünyaya çık gir yap. (pc'de çalışıyor ama hiç mobilde denemedim var mı diye) PC de oluyor mobilde olmuyor o

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
A''
Eğer online paylaşabiliyorsan paylaşıp hileleri aç, sonra kendini hayatta kalmaya geçirip dünyaya çık gir yap. (pc'de çalışıyor ama hiç mobilde denemedim var mı diye)
bedrockta olmuyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,567
Üyeler
172,859
Son üye
onur_zararsız insta
Top Bottom