NEEEEEEEEE nasil alcam yaHesabınızın şifresini ve gmailini değiştirmişler büyük ihtimal.%80 şuan 5ttlik pre sitelerindedir.
Umarım sen de 5tl'ye almamışsındır o hesabı.NEEEEEEEEE nasil alcam ya
hayir premium 90 tl ye aldim zamaninda kendi gmailimle kayitli zatenUmarım sen de 5tl'ye almamışsındır o hesabı.
napcam hocam yardimhayir premium 90 TL ye aldim zamaninda kendi gmailimle kayitli zaten
Dostum kesin demedim farklı gmailleride dene minecraft desteğe mail at vs.NEEEEEEEEE nasil alcam ya
hocam bana çok oldu 5 tlliklerde ama arkına falan verdiysen ve ya mcnin kendisinden almadıysan normal bi olayNe yapsam giremedim hesabima birsuru sifre denedim olmadi sonra sifremi unuttumdan sifre degistirme seyine bastim gmailime sifre gelmedi nasil giris yapicam 2 gundur bunla ugrasiyom
kendisinden aldim gecen microsofta tasidim hesabi o gunden beri boylehocam bana çok oldu 5 tlliklerde ama arkına falan verdiysen ve ya mcnin kendisinden almadıysan normal bi olay
Hangi hesapla giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Microsoft hesabına geçtikten sonra Minecraft hesabınız ile girişe izin verilmiyor. Microsoft hesabınız ile giriş yapmanız gerekli.kendisinden aldim gecen microsofta tasidim hesabi o gunden beri boyle
onla giris yapmjaya calisiyorum ama giremiyorumHangi hesapla giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Microsoft hesabına geçtikten sonra Minecraft hesabınız ile girişe izin verilmiyor. Microsoft hesabınız ile giriş yapmanız gerekli.