Öneri Minecraft icin iyi Sunucu onerisi

MrNo8odys

80+
Reaksiyon skoru
12
3 kisi icin minecraft sunucusu ariyorum bir kere keyubudan denemistim gayet guzel calisiyordu simdi tekrar alacagim biraz fiyatlar artmis dogal olarak siz hangisini onerirsiniz. Modlu yapmayi dusunuyoruz ama cok ucuk kacik sekilde degil normal sizce kac gb ram yeterli olur. 10 chunkta onamayi dusunuyoruz

3 kisi icin minecraft sunucusu ariyorum bir kere keyubudan denemistim gayet guzel calisiyordu simdi tekrar alacagim biraz fiyatlar artmis dogal olarak siz hangisini onerirsiniz. Modlu yapmayi dusunuyoruz ama cok ucuk kacik sekilde degil normal sizce kac gb ram yeterli olur. 10 chunkta onamayi dusunuyoruz
Hocam bütçeniz nedir ve keyubu gibi sitelerde mod falan kurmak çok zahmetli kendi ekibimizle kullandığımız bir sağlayıcı var YD ilk kurmak biraz zahmetli ancak yapamazsanız dc sunucularından destek açabilirsiniz yardımcı oluyorlar ve gerisi okadar basit ki anlatamam tek tıkla nerdeyse bütün mod paketlerini ve modları kurabiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçeniz nedir ve keyubu gibi sitelerde mod falan kurmak çok zahmetli kendi ekibimizle kullandığımız bir sağlayıcı var YD ilk kurmak biraz zahmetli ancak yapamazsanız dc sunucularından destek açabilirsiniz yardımcı oluyorlar ve gerisi okadar basit ki anlatamam tek tıkla nerdeyse bütün mod paketlerini ve modları kurabiliyorsunuz
Bölge olarak almanya seçerseniz ping sorunu yaşamazsınız

Ekler

• 1773391461969.webp
    1773391461969.webp
    169.1 KB · Hit: 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölge olarak almanya seçerseniz ping sorunu yaşamazsınız
hocam ilgilendiginiz icin tesekkurler fakat butcemiz mmax 300 lira gibi bir sey 3 bolenecek o yuzden keyubudan 8gb paket almaya karar verdik vergiyle 230 liraya geliyor. forgeyi modlari kendim deneye yanila kurabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,286
Üyeler
190,004
Son üye
nevusarm
Geri