Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne onerirsiniz 200 TL'yevideonun amacı ne ve mouse top gibi küçücük güzel değil
Ne onerirsiniz 200 TL'yevideonun amacı ne ve mouse top gibi küçücük güzel değil
Ne onerirsiniz 200 TL'ye
Bunun yazılımı yok başka ne önerirsiniz (katar pro hariç)![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ergonomik değil sanki ve cidden aşırı çirkinvideonun amacı ne ve mouse top gibi küçücük güzel değil
sensör ve tıklama ömrü bakımından gayet iyiergonomik değil sanki ve cidden aşırı çirkin
birazdaha koyarsanız güzel indirime girdiBunun yazılımı yok başka ne önerirsiniz (katar pro hariç)
Tamam onlar da önemlide ergonomide önemli ve reactor mouseda drag click yapılyıor musensör ve tıklama ömrü bakımından gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birazdaha koyarsanız güzel indirime girdi
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
o dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum mouse birden çok kez tıklama olarak tanımlanıyor baktığım kadarıyla bu mouse işini görücektir büyük ihtimalleTamam onlar da önemlide ergonomide önemli ve reactor mouseda drag click yapılyıor mu
Ergonomik demek İnsan sağlığı için kullanılan bir terim.Drag click Switchlerin zıplama etkisi yaratmasıdır.o dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum mouse birden çok kez tıklama olarak tanımlanıyor baktığım kadarıyla bu mouse işini görücektir büyük ihtimalle
ne gerek var anlıyamadım makromu aynı tepkimeye ayarlayarak aynı etkiyi elde edebilirim amaç seri tıklamak iseErgonomik demek İnsan sağlığı için kullanılan bir terim.Drag click Switchlerin zıplama etkisi yaratmasıdır.
Ben sana sağlık diyorum sen bana ne gerek var diyorsun yaşın kaç seninne gerek var anlıyamadım makromu aynı tepkimeye ayarlayarak aynı etkiyi elde edebilirim amaç seri tıklamak ise
sen bana drag click anlatmıyormusun bende diyorumki makro ile ne farkı var mouse çok fazla tıklama yapmak değilmi drag click deki amaç sağlık ne alakaBen sana sağlık diyorum sen bana ne gerek var diyorsun yaşın kaç senin