Neler Yeni

Minecraft Köylü Mesleği Sorunu

Reaksiyon skoru
27
Merhaba DA Formu.

Köylüye meslek verdikten sonra çıkan eşyaları beğenmeyince değiştirmek istiyorum fakat meslek bloğunu kırınca mesleği değişmiyor, aynı şekilde kalıyor.
Öldürmek dışında bir çözümü var mıdır?

Beklemelisin ve başka bir şeyi algılıyor olabilir

Eğer takas yaptıysan mesleği değişmez. Ve sattığı şeyleri değiştirmek istiyorsan mesleği aldığı eşyayı eskisinden farklı bi yere koymalısın.

Merhaba DA Formu.

Köylüye meslek verdikten sonra çıkan eşyaları beğenmeyince değiştirmek istiyorum fakat meslek bloğunu kırınca mesleği değişmiyor, aynı şekilde kalıyor.
Öldürmek dışında bir çözümü var mıdır?
bir kere bir şey aldıysan değişmez. kürsüyle yapıyorsun değil mi

hocam konu dışı ama hangi modu kullanıyorsun ?

Modsuzdur bu oyunun kendisinde olan bir şey
belki biliyorsundur diye sorayım. ben zamanında milenicolony modunu kurup oynamıştım şimdi internetten bakıyorum hep kırık link ölü konular var önerebileceğin milenicolony tarzında mod var mı ?

belki biliyorsundur diye sorayım. ben zamanında milenicolony modunu kurup oynamıştım şimdi internetten bakıyorum hep kırık link ölü konular var önerebileceğin milenicolony tarzında mod var mı ?
kanka googleye milenicolony yazıyom hiç bir şey bulmuyor modun isminin milenicolony olduğuna emin misin ?

pardon hocam ismi ; Millenaire Mod olacaktı :)

Speedrun yapmayı deniyorum sürekli. Rekor kırmak için ticaret yoluna gitmeyi düşündüm. Hangi meslek kolu bana yardımcı olabilir? Speedrun yapan, ve bu işlere meraklı olan biri beni aydınlatırsa sevinirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,382
Üyeler
173,362
Son üye
Rabbit53
Geri