Neler Yeni

Minecraft.net Sipariş verilirken hata oluştu! Lütfen yardım

Mustos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Işık
Arkadaşlar bugün ininal hesabıma 252 TL yatırdım Minecraft alacağım sırada bana sipariş verilirken hata oluştu diye bir uyarı verdi. Bu hatayı nasıl çözebilirim Amazon'dan kod alayım dedim o ABD kodu veriyormuş sıkıntı çıkar die almadım forumlara baktım 1 hafta falan bekleyipte almış birisi olmuş biriside kart değiştirmiş olmuş bir kişide DurmaPlay'den kod alıp yapmış olmuş sizce ben ne yapmalıyım 1 hafta falan mı bekliyim kart mı değiştireyim (bu biraz zor) yoksa DurmaPlay'den kod mu alayım aslında DurmaPlay güvenilir mi orasınıda bilmiyorum cevap veren arkadaşlar biliyorsa bunu da yazarsa sevinirim lütfen yardım edin minnettar kalırım.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    14.6 KB · Hit: 57

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar bugün ininal hesabıma 252 TL yatırdım Minecraft alacağım sırada bana sipariş verilirken hata oluştu diye bir uyarı verdi. Bu hatayı nasıl çözebilirim Amazon'dan kod alayım dedim o ABD kodu veriyormuş sıkıntı çıkar die almadım forumlara baktım 1 hafta falan bekleyipte almış birisi olmuş biriside kart değiştirmiş olmuş bir kişide DurmaPlay'den kod alıp yapmış olmuş sizce ben ne yapmalıyım 1 hafta falan mı bekliyim kart mı değiştireyim (bu biraz zor) yoksa DurmaPlay'den kod mu alayım aslında DurmaPlay güvenilir mi orasınıda bilmiyorum cevap veren arkadaşlar biliyorsa bunu da yazarsa sevinirim lütfen yardım edin minnettar kalırım.
Kartın internet harcamalarına açık mI?

Mustos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın internet harcamalarına açık mI?
bilmiyorum biliyorsanız nereden bakacağımı söylermisiniz ama açık olduğunu düşünüyorum daha önce ininal kart kullandım hiç bir işlem yapmadan internetten alışveriş yapabiliyordum.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Dostum istersen sana çok daha ucuza içinde pelerin de bulunan hesabımı verebilirim? Şahsen bu kadar zarara girmene gerek yok diye düşünüyorum. Keyifli forumlar

Mustos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum istersen sana çok daha ucuza içinde pelerin de bulunan hesabımı verebilirim? Şahsen bu kadar zarara girmene gerek yok diye düşünüyorum. Keyifli forumlar
Teşekkürler.Fakat kendi paramı biriktirdim kendi paramla almak istiyorum fakat yinede teşekkürler:)

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Y-yalnız adam minecraft alıyor o.O2
Not : şimdi anladım k.b.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Teşekkürler.Fakat kendi paramı biriktirdim kendi paramla almak istiyorum fakat yinede teşekkürler:)
Senin kararın dostum, hatanın çözümüyle ilgili bir bilgim yok. Şimdiden keyifli vakitler teklif için istediğin zaman yazabilirsin sıkıldım artık oyundan ne yalan söyleyeyim.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
internet kullanımına açıkmı kart

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
en fazla 50 tl ye her şeyini üstüne alabildiğin(e posta vs)hesaplardan alabilirsin 250tl vermek mantıklı değil

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Cidden premiummu alıyorsun. Bari ucuza satan YağızLOL gibi youtuberların sponsor olduğu yerlerden alsaydın.
Ben zamanında bi rus sitesinden almıştım her şeyi değişen orijinal. 3 yıl oldu bi sorun çıkmadı. Pelerini de kendim almıştım ama sıktı artık

Mustos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Işık

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
en fazla 50 TL ye her şeyini üstüne alabildiğin(e posta vs)hesaplardan alabilirsin 250tl vermek mantıklı değil
Cidden böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce 2 kere dolandırıldım artık sıkıntı yaşamak istemediğimden orjinal alıyorum.
Eskiden premium sattığım bir sayfa vardı ucuz yoldan nasıl elde edersin anlatmamı ister misin?

Top Bottom