Yardım Minecraft Otomatik Buğday Farmı

Reaksiyon skoru
6
Minecraftta köylü ile minecarttan yapılan otomatik buğday tarımını yaptım ancak minecart sistemi düzgün çalışsa da köylü buğdayları toplamıyor. Envanterini doldurmayı denedim ancak buğdayları almıyor. Yeni köylü getirdim o da almadı. Sürüm 1.15.2 ne yapabilirim nerede yanlış yaptım ya da yamayla bu olay düzeltildi mi?

Youtubeye bakmanı tavsiye ederim Minecraft sistemlerini çözmende sana fayda sağlayacaktır.

Minecraftta köylü ile minecarttan yapılan otomatik buğday tarımını yaptım ancak minecart sistemi düzgün çalışsa da köylü buğdayları toplamıyor. Envanterini doldurmayı denedim ancak buğdayları almıyor. Yeni köylü getirdim o da almadı. Sürüm 1.15.2 ne yapabilirim nerede yanlış yaptım ya da yamayla bu olay düzeltildi mi?
Youtube a Luser Yaz Hüseyi Abi Her Sürüm İçin Ayrı Ayrı Sistemler Yapıyor Bende Ordan Bakıyorum Muhtemelen Yeni Yamam ile düzeltiliyor fakat her seferinde yeni bir yol bulunuyor bi bak derim

Fark ettim de tek kişilikte çalışıyor sunucuda çalışmıyor. Pluginlerden kaynaklı olabilir mi? Öyleyse hangi plugin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,796
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri