Sunucuyu kendi bilgisayarınız üzerinden açabilirsiniz.Minecraftda arkadaşlarımla birlikde survival ücretsiz sınırsız server nereden kura bilirim?
ama bilgisayarı iyi değilse oyun kasar bide bilgisayar çok zorlanmazmıSunucuyu kendi bilgisayarınız üzerinden açabilirsiniz.
aternos var ama lag olur onda kendi serverini kendi pcnden kur bunun için rehber vardı bulursam atarımMinecraftda arkadaşlarımla birlikde survival ücretsiz sınırsız server nereden kura bilirim?
yok ya bir şey olmazama bilgisayarı iyi değilse oyun kasar bide bilgisayar çok zorlanmazmı
çünkü benim bildiğim kadarı ile server ı kendi pcnden açınca aşırı işlemci tüketiyo ama yanlış biliyoda olabilirimaternos var ama lag olur onda kendi serverini kendi pcnden kur bunun için rehber vardı bulursam atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ya bir şey olmaz
Güçlü bir sisteme gerek yok ki. Servera sadece 512 MB RAM verse bile yetiyor. İşlemci olarak az bir şey.ama bilgisayarı iyi değilse oyun kasar bide bilgisayar çok zorlanmazmı
1gb ram verse 2 3 kişiye yeterçünkü benim bildiğim kadarı ile server ı kendi pcnden açınca aşırı işlemci tüketiyo ama yanlış biliyoda olabilirim
haa siz kendi aranızda oyicanız ben normal server accanız zannettim kb ben hypixel tarzı herkesin girebildiği bi sunucu aççanız zannettimGüçlü bir sisteme gerek yok ki. Servera sadece 512 MB RAM verse bile yetiyor. İşlemci olarak az bir şey.
ben yanlış anlamışım1gb ram verse 2 3 kişiye yeter
aternos dan ücretsiz olarak açabilrisin internetin iyi değilse bazen lag sorunu yaşayabilirsinama yaşayacağını pek sanmamMinecraftda arkadaşlarımla birlikde survival ücretsiz sınırsız server nereden kura bilirim?
30dk sıra beklenmez ya...aternos dan ücretsiz olarak açabilrisin internetin iyi değilse bazen lag sorunu yaşayabilirsinama yaşayacağını pek sanmam
Hocam aternosdan açıyoz ben gire biliyom arkadaşımda sunucu eski hatası veriyor.aternos dan ücretsiz olarak açabilrisin internetin iyi değilse bazen lag sorunu yaşayabilirsinama yaşayacağını pek sanmam