Oyun içinde yükliyip girmeyi dene siteden olmuyor artıkMinecraft premium satın aldım ama yüklediğim skinler gözükmüyor hiçbir şekilde tek başıma dünya açiyorum yine gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim yada destek alabiliceğim bir yer varmıdır ?
Optifine değilde normal sürüm gir veya online bi ywrMinecraft premium satın aldım ama yüklediğim skinler gözükmüyor hiçbir şekilde tek başıma dünya açiyorum yine gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim yada destek alabiliceğim bir yer varmıdır ?
optifine olmadan girdim optifine kurdum girdim online hiç girmedim daha deneyeceğim onuda ama kendim oynarken görmek istiyorum bunu nasıl çözerim yada nerden destek alabilirim biliyormusun acabaOyun içinde yükliyip girmeyi dene siteden olmuyor artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Optifine değilde normal sürüm gir veya online bi ywr
Mc preyi offical siteden mi yoksa gold hesap falanmı aldınızoptifine olmadan girdim optifine kurdum girdim online hiç girmedim daha deneyeceğim onuda ama kendim oynarken görmek istiyorum bunu nasıl çözerim yada nerden destek alabilirim biliyormusun acaba
Xbox üzerinden 200 tl olan varya java ve bedrock diye o şekilde satın aldım ama technic launcherden fln hexxit 2 kurdum yine açmıyor bişeyler diyor sürekli microsofota nasil ulaşacam ki anlamadım ben ya boşuna para verdim resmen kız kardeşim istiyordu oyanamak ona almıştıkMc preyi offical siteden mi yoksa gold hesap falanmı aldınız
Game pass alsaydınızXbox üzerinden 200 TL olan varya java ve bedrock diye o şekilde satın aldım ama technic launcherden fln hexxit 2 kurdum yine açmıyor bişeyler diyor sürekli microsofota nasil ulaşacam ki anlamadım ben ya boşuna para verdim resmen kız kardeşim istiyordu oyanamak ona almıştık
Oyun içinde yüklemeyi deneMinecraft premium satın aldım ama yüklediğim skinler gözükmüyor hiçbir şekilde tek başıma dünya açiyorum yine gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim yada destek alabiliceğim bir yer varmıdır ?