Neler Yeni

Minecraft RTX Açıkken Siyah Ekran Sorunu

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Merhaba, sorunum başlıtakki gibi :/ RTX açık iken 10Dk civarı oynuyoraum taakkk! birden siyah ekran
driver ile alakalı olabileceğini düşünüyorum en son Nvidia sürümünü kullanıyorum
imzadaki sistemi kullanıyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sıcaklıklar ne durumda ?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklıklar ne durumda ?
hocam değerler olarak çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle düşünüyorsanız farklı bir sürüm kurmayı deneyin bari.

İmzanız da pavyon gibi rengarenk...
hocam bir arkadaş her driver olmaz demişti

Sıcaklıklar ne durumda ?
birde Afterburner açılmıyor :/

hocam bir arkadaş her driver olmaz demişti
Kısmen doğru demiş. Eski sürücüler ve ilerleyen yıllarda destek kesileceği zamanki sürücüler olmayacak tabii. Onun dışında yakın zamandaki (belki 2 yıl bile olabilir bu aralıktaki zaman dilimi) tüm sürücüleri kurabilirsiniz.

Şuradan böyle seçim yapıp aratın. Önceki sürücüyü silerken DDU (Display Driver Uninstaller) kullanabilirsiniz.
1606326505833.png

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Kısmen doğru demiş. Eski sürücüler ve ilerleyen yıllarda destek kesileceği zamanki sürücüler olmayacak tabii. Onun dışında yakın zamandaki (belki 2 yıl bile olabilir bu aralıktaki zaman dilimi) tüm sürücüleri kurabilirsiniz.

Şuradan böyle seçim yapıp aratın. Önceki sürücüyü silerken DDU (Display Driver Uninstaller) kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
hocam önerdiklerinden biri kurulu zaten

Alıntıyı görüntüle
@Ma'at @FightForHonor böyle oluyor
1606326635922.png

Böyleyse sürücü sorunu olduğunu zannetmiyorum açıkçası. Öyle olsaydı oyun içi görüntü yine işlenip daha düşük FPS alırdınız diye düşünüyorum. Oyun içi ayarları sıfırlayın, farklı bir güncelleme varsa yapın, oyun dosya doğrulaması yoksa silip yükleyin diyebilirim ancak.
hocam önerdiklerinden biri kurulu zaten
Her sürücü aynı etkiyi göstermeyebiliyor.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Böyleyse sürücü sorunu olduğunu zannetmiyorum açıkçası. Öyle olsaydı oyun içi görüntü yine işlenip daha düşük FPS alırdınız diye düşünüyorum. Oyun içi ayarları sıfırlayın, farklı bir güncelleme varsa yapın, oyun dosya doğrulaması yoksa silip yükleyin diyebilirim ancak.

Her sürücü aynı etkiyi göstermeyebiliyor.
silip yükledim yine aynı hocam ):

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
hocam siz bilirsiniz belki :) @Linux

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Nvdia driverlarında sorun mu neeee? Olabilir aslında ama illa bir çözümü bulunur ama senin ki driver kaynaklı mı yoksa direk ekran kartı kaynaklı mı onu bilemedim bana ekran kartında da bir sorun var gibi geldi en azından RT ünitesinde.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Nvdia driverlarında sorun mu neeee? Olabilir aslında ama illa bir çözümü bulunur ama senin ki driver kaynaklı mı yoksa direk ekran kartı kaynaklı mı onu bilemedim bana ekran kartında da bir sorun var gibi geldi en azından RT ünitesinde.
hocam başka oyunlarda da RTX açtım sorun yoktu

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Top Bottom