minecraft sunucu acmak ıstıyorum

Reaksiyon skoru
2
hocam yakında buyuk bir sunucu acmak ıstıyorum ama hangı mod uzerınde acacagıma karar veremedım tutmasınıda ıstıyorum onerılerınızı alabılırmıyım

not : public olucak sunucu arkadaslar arasında degıl

Toplama yapabilirsin modları. Kendin toplayıp açabilirsin. Bunun için vds satın almak gerekebilir. Ama modlu server açmayı bilmiyorum ben.

Survival sunucu açabilirsin. Bikaç plugin ile keyifli hale gelebilir.

Rakip çokta bütün sunucular rakip varken açıldı zaten. Diğerlerinden farklı olanlar üste çıkıyor.

Örnek olarak çoğu sunucu paytowin sistemler ekliyor. Onları mesela çok daha ucuz yapıp insanların aa ucuzmuş diyip almasını sağlarsın. Bu şeyler daha çok skin falan olabilir. Veya insanların maden yapmasını kolaylaştıracak pluginler oluyor. Bunların fiyatını ucuz tutarsın insanlar alır madenini yapar gelişir. Aklıma çok bir şey gelmedi şuanlık.

Örnek olarak çoğu sunucu paytowin sistemler ekliyor. Onları mesela çok daha ucuz yapıp insanların aa ucuzmuş diyip almasını sağlarsın. Bu şeyler daha çok skin falan olabilir. Veya insanların maden yapmasını kolaylaştıracak pluginler oluyor. Bunların fiyatını ucuz tutarsın insanlar alır madenini yapar gelişir. Aklıma çok bir şey gelmedi şuanlık.
bu seferde oyuncunun yapacagı seyler sınırlı oluyor oyuncuyu sureklı olarak sunucuda tutamıyoruz su sekılde anlatım sana oyuncu herseyı yaptıkdan sonra sıkılır gıder yenı yenı seyler vermek bırsey elde ettıkten sonra baska bırsey elde etmesı ıcın sunucuda tutmak lazım oda Survival ı sıkıcı hale getırebılır

Geri