Neler Yeni

Minecraft Tlauncher korsan sayılr mı?

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar MC oynamak istiyorum ama çok pahalı 75 TL, Tlauncher korsan sayılır mı? Sayılırsada bir tane forum sitesinde "Notch'un bir sözü vardı "isteyen korsan oynasın, isteyen lisanslı. Benim oyunumu oynasınlar yeter." Yani korsan, ama emek hırsızlığı değil. Yapımcısının izni var. Bu hala geçerli. Virüssüz bir de." diye bir yazı gördüm yani sizce emek hırsızlığı sayılır mı?

Akiran

80+ Silver
Arkadaşlar MC oynamak istiyorum ama çok pahalı 75 TL Tlauncher korsan sayılır mı? Sayılırsada bir tane forum sitesinde "Notch'un bir sözü vardı "isteyen korsan oynasın, isteyen lisanslı. Benim oyunumu oynasınlar yeter." Yani korsan, ama emek hırsızlığı değil. Yapımcısının izni var. Bu hala geçerli. Virüssüz bir de." diye bir yazı gördüm yani sizce emek hırsızlığı sayılır mı?
Mınecraft'ı kendi sitesinden almadığın sürece korsan oynamış oluyorsun. 80 TL'ye Windows 10 Edition'u var, ona da bakabilirsin.

TLauncher ise ücretsiz bir yazılım, 75 TL'yi neye ödüyorsun?

Doğuhan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mınecraft'ı kendi sitesinden almadığın sürece korsan oynamış oluyorsun. 80 TL'ye Windows 10 Edition'u var, ona da bakabilirsin.

TLauncher ise ücretsiz bir program, 75 TL'yi neye ödüyorsun?
Tlauncher ücretsiz minecraft 75 TL

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET

TLauncher ise ücretsiz bir program, 75 TL'yi neye ödüyorsun?
minecraftın kendisine 75 tl demiş virgül olmadığından yanlış anlaşılıyor :D

Doğuhan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TLauncher üzerinden oynadığın sürece 'korsan oynamış' oluyorsun.
Peki emek hırsızlığına girermi bir forum sitesinde"Notch'un bir sözü vardı isteyen korsan oynasın, isteyen lisanslı. Benim oyunumu oynasınlar yeter. Yani korsan, ama emek hırsızlığı değil. Yapımcısının izni var. Bu hala geçerli." diye bir yazı gördüm

Akiran

80+ Silver
Peki emek hırsızlığına girermi bir forum sitesinde"Notch'un bir sözü vardı isteyen korsan oynasın, isteyen lisanslı. Benim oyunumu oynasınlar yeter. Yani korsan, ama emek hırsızlığı değil. Yapımcısının izni var. Bu hala geçerli." diye bir yazı gördüm
Korsan oyun oynamak da emek hırsızlığına girer. Notch, Minecraft'ı 2014 yılında sattı.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
Korsan oynamış olursun ama emek hırsızlığı değil

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zamanında böyle dendi ve bildiğim kadarıyla microsoft bunun tersini söylemedi.Ben ortada bir emek hırsızlığı göremiyorum.

Doğuhan

80+ Silver

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu korsan oluyor ama tam da değil çünkü kendileri bile her sürüm ile server ve versiyonun .jar dosyasını veriyor, bir oyunun .exe'sini vermek gibi bir şey.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Arkadaşlar MC oynamak istiyorum ama çok pahalı 75 TL, Tlauncher korsan sayılır mı? Sayılırsada bir tane forum sitesinde "Notch'un bir sözü vardı "isteyen korsan oynasın, isteyen lisanslı. Benim oyunumu oynasınlar yeter." Yani korsan, ama emek hırsızlığı değil. Yapımcısının izni var. Bu hala geçerli. Virüssüz bir de." diye bir yazı gördüm yani sizce emek hırsızlığı sayılır mı?
sana tavsiyem minecraft premium alabilirsin 10tlye ben arkadaşım araclıyla aldım nerden aldığını bilmiyorum ama normal minecraft ta oynayabiliyorsun hypixel de tllauncherden de oynayabilirsin tabii mod inidirip vs. ya da arkadaşlarınla aternos falan senin kararın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet, korsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,869
Üyeler
168,207
Son üye
Unlockman55
Top Bottom