Neler Yeni

Minecraft Vein Miner Mod Ne İşe Yarıyor ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,dün bir konu açıp 1.12.2 survival oynuyacağımı ve mod önerisi istediğim bir konu açmıştım.Tüm cevaplar arasından en beğendiğim 2 modu (Treecapitator,vein miner) yükledim ve oyuna girdim.Treecapitatörü anladım ağaçları daha hızlı kazıyorduk ama vein miner'i çözemedim, bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
1625730262954.png

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kırdığın block'un etrafında aynı block'tan varsa hepsini topluca kırıyor. Bir bakıma maden yapmayı kolaylaştırıyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırdığın block'un etrafında aynı block'tan varsa hepsini topluca kırıyor. Bir bakıma maden yapmayı kolaylaştırıyor.
Hocam dün baya bir demir ve kömür kazmıştım hepsi yan yanaydı ama kırmadı.Ayarlardanda aktifleştirme tuşunu mouse makrosuna atadım oraya basınca aktif etmesi gerekiyordu olmadı.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Hocam dün baya bir demir ve kömür kazmıştım hepsi yan yanaydı ama kırmadı.Ayarlardanda aktifleştirme tuşunu mouse makrosuna atadım oraya basınca aktif etmesi gerekiyordu olmadı.
Modlu olarak oynuyorsan onun tuşu ESC'nin altındaki Tuş olarak geliyor. Tuş ataması yaptığın zaman genellikle mod çalışmıyor. Ve mod config dosyasına bakın + olarak plugin olarak eklediyseniz Server Op olmanız gerekiyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modlu olarak oynuyorsan onun tuşu ESC'nin altındaki Tuş olarak geliyor. Tuş ataması yaptığın zaman genellikle mod çalışmıyor. Ve mod config dosyasına bakın + olarak plugin olarak eklediyseniz Server Op olmanız gerekiyor.
Modu silip tekrar kursam olur mu hocam ? Tek oyunculu survivalde oynuyorum plugin eklemedim.Direk yükleyip mods klasörünün içine attım.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Modu silip tekrar kursam olur mu hocam ? Tek oyunculu survivalde oynuyorum plugin eklemedim.Direk yükleyip mods klasörünün içine attım.
Direk CurseForge'dan eklerseniz daha sağlıklı olur hocam. Kendi profilinizi yaratıp istediğiniz modları ekleyip profili kapatırsanız daha kolay olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,528
Üyeler
169,574
Son üye
xtrav1s
Top Bottom