Youtube a sürümün adını ve yanına apk olarak yazarsan çıkıyor. Link vermek yasakArkadaşlar arkadaşım telefonda 1.16.210 bense bilgisayarda 1.16.201 sürümünü kullanıyoruz. 1.16.201 in apksı yok ya da bulamadım bulan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bilmiyordum link verebilecek varsa @selimchx insta hesabım size zahmetYoutube a sürümün adını ve yanına apk olarak yazarsan çıkıyor. Link vermek yasak
Kanka arkadaşım telefondan oynayacak mecburen kaçak :dArkadaşlar kaçak olarak istemiyor arkadaş yanlış anlamadıysam. Zaten orijinal Windows Edition Minecraft var ve arkadaşı ile aynı sürümü oynamak istiyor. Kaçak minecraft istemiyor.
Dostum apk diyor.Arkadaşlar kaçak olarak istemiyor arkadaş yanlış anlamadıysam. Zaten orijinal Windows Edition Minecraft var ve arkadaşı ile aynı sürümü oynamak istiyor. Kaçak minecraft istemiyor.
O zaman yardımcı olamayacağım maalesef. Karşıyım ben korsana, kendin bulmayı dene forumda açmayın lütfen korsan oyun vs. isteği.Kanka arkadaşım telefondan oynayacak mecburen kaçak :d
Maalesef araştırın forumda size yardımcı olamayız.Kanka arkadaşım telefondan oynayacak mecburen kaçak :d