Minecraft Windows 10 Edition Aldım

Epardeur

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar arkadaşım telefonda 1.16.210 bense bilgisayarda 1.16.201 sürümünü kullanıyoruz. 1.16.201 in apksı yok ya da bulamadım bulan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Yasak.

Arkadaşlar arkadaşım telefonda 1.16.210 bense bilgisayarda 1.16.201 sürümünü kullanıyoruz. 1.16.201 in apksı yok ya da bulamadım bulan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Youtube a sürümün adını ve yanına apk olarak yazarsan çıkıyor. Link vermek yasak

Arkadaşlar kaçak olarak istemiyor arkadaş yanlış anlamadıysam. Zaten orijinal Windows Edition Minecraft var ve arkadaşı ile aynı sürümü oynamak istiyor. Kaçak minecraft istemiyor.

Hocam link vermek yasak youtubede aratırsanız çıkar yüksek ihtimal

Arkadaşlar kaçak olarak istemiyor arkadaş yanlış anlamadıysam. Zaten orijinal Windows Edition Minecraft var ve arkadaşı ile aynı sürümü oynamak istiyor. Kaçak minecraft istemiyor.
Kanka arkadaşım telefondan oynayacak mecburen kaçak :d

Dostum apk diyor.

Kanka arkadaşım telefondan oynayacak mecburen kaçak :d
O zaman yardımcı olamayacağım maalesef. Karşıyım ben korsana, kendin bulmayı dene forumda açmayın lütfen korsan oyun vs. isteği.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri