Neler Yeni

Minecraft yeni başlayanlara server önerisi

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Yaklaşık 8 yıldır minecraft oynuyorum lakin herhangi bi serverda düzenli oynamadım. Ping sorunu olmayan, Türkçe ve karmaşık temeller üzerine kurulmamış bir server önerisi yapar mısınız? (Yanına server türünü de yazarsanız sevinirim)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Karmaşık temeller derken?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 8 yıldır minecraft oynuyorum lakin herhangi bi serverda düzenli oynamadım. Ping sorunu olmayan, Türkçe ve karmaşık temeller üzerine kurulmamış bir server önerisi yapar mısınız? (Yanına server türünü de yazarsanız sevinirim)
tavsiyem girme giriceksen craftrise gelebilirsin en son makrolar azaldı he azalma dediğim bunu eskiye göre diyorum bağımsız değeil.
Sonoyuncuya ticket attım bakın hile açarak oynamak zorubndayım önüme gelen makro diyorum adamlar banı geçtim okumamışlar ible 2 3 ay geçti

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
giriceksen craftrise gelebilirsin
Craftrise neredeyse her türlü kötü.
Bazen lag sorunu yaşanıyor, bazen koyulan bloklar aradan uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen siliniyor, kitlesi zaten toxic dolu, bazen maçlara girmiyor bazen de giriyor ama yarısında atıyor yani çok sıkıntılı bir sunucu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tr serverlarına bulaşma 10 11 yaşındaki hile ve küfürbaz veletler ile dolu kanser olursun ping sorunu çekmek daha iyi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ağırlıklı olarak ne oynuyorsun?PVP oynuyorsan minemeni tavsiye ederim.

Top Bottom