Minecraft yeni başlayanlara server önerisi

mortah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
975
Yaklaşık 8 yıldır minecraft oynuyorum lakin herhangi bi serverda düzenli oynamadım. Ping sorunu olmayan, Türkçe ve karmaşık temeller üzerine kurulmamış bir server önerisi yapar mısınız? (Yanına server türünü de yazarsanız sevinirim)

Karmaşık temeller derken?

Yaklaşık 8 yıldır minecraft oynuyorum lakin herhangi bi serverda düzenli oynamadım. Ping sorunu olmayan, Türkçe ve karmaşık temeller üzerine kurulmamış bir server önerisi yapar mısınız? (Yanına server türünü de yazarsanız sevinirim)
tavsiyem girme giriceksen craftrise gelebilirsin en son makrolar azaldı he azalma dediğim bunu eskiye göre diyorum bağımsız değeil.
Sonoyuncuya ticket attım bakın hile açarak oynamak zorubndayım önüme gelen makro diyorum adamlar banı geçtim okumamışlar ible 2 3 ay geçti

giriceksen craftrise gelebilirsin
Craftrise neredeyse her türlü kötü.
Bazen lag sorunu yaşanıyor, bazen koyulan bloklar aradan uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen siliniyor, kitlesi zaten toxic dolu, bazen maçlara girmiyor bazen de giriyor ama yarısında atıyor yani çok sıkıntılı bir sunucu

Tr serverlarına bulaşma 10 11 yaşındaki hile ve küfürbaz veletler ile dolu kanser olursun ping sorunu çekmek daha iyi

Craftrise ve Sonoyuncu seni psikolojik açıdan kötü etkileyecektir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden Türk?
Hypixel , Badlion gibi yabancı sunuculara girmeni öneririm. Türkler çok kanser.
@Furkan Aslan iyi bilir. 😁
Badlion kapandı ama sen bilirsin

Ağırlıklı olarak ne oynuyorsun?PVP oynuyorsan minemeni tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,212
Üyeler
191,479
Son üye
esthox
Geri