Fear
80+
Minecraft'ta Craftrise diye bir server vardı, kendi siteleri üzerinden kayıt olup oynuyordunuz. Bu server geçtiğimiz aylarda hacklenmiş, Kullanıcı Adları E postalar Şifreler darkwebde çoluk çocuğun eline düşmüş. Ardakadaşlarla nostaji olsun diye bu serverda minigameler oynarken biri bana ismimi soy ismimi hesabımın şifresini falan söyledi, sorun şu benim şifrem her yerde ayndır. Bu zamana kadar kayıt olduğum yüzlerce site var. Bunların tüm şifrelerini değiştirmenin herhangi bir yolu var mı?
adresine gidip
kısmına tıklayıp görebilirsiniz.
örneğin benim Canva'da hacklenmiş ama şifre olmadığı için pek sorun değil. Önemli olan bu Craftrise isimli server, eğer sizinde varsa her yerdeki şifrenizi değiştirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde E postanızın hacklenip hacklenmediğini öğrenmek için ;Minecraft'ta Craftrise diye bir server vardı, kendi siteleri üzerinden kayıt olup oynuyordunuz. Bu server geçtiğimiz aylarda hacklenmiş, Kullanıcı Adları E postalar Şifreler darkwebde çoluk çocuğun eline düşmüş. Ardakadaşlarla nostaji olsun diye bu serverda minigameler oynarken biri bana ismimi soy ismimi hesabımın şifresini falan söyledi, sorun şu benim şifrem her yerde ayndır. Bu zamana kadar kayıt olduğum yüzlerce site var. Bunların tüm şifrelerini değiştirmenin herhangi bir yolu var mı?
Google One - Get More Cloud Storage, Backup, and Gemini Advanced – Google One
Get more cloud storage across Gmail, Drive & Photos with Google One, plus seamless backups and access to Gemini Advanced with the AI Premium plan.
one.google.com
kısmına tıklayıp görebilirsiniz.
örneğin benim Canva'da hacklenmiş ama şifre olmadığı için pek sorun değil. Önemli olan bu Craftrise isimli server, eğer sizinde varsa her yerdeki şifrenizi değiştirin.