Neler Yeni

Minecraft Yüzünden Tüm Hesaplarınız Tehlikede Olabilir

Fear

80+
Minecraft'ta Craftrise diye bir server vardı, kendi siteleri üzerinden kayıt olup oynuyordunuz. Bu server geçtiğimiz aylarda hacklenmiş, Kullanıcı Adları E postalar Şifreler darkwebde çoluk çocuğun eline düşmüş. Ardakadaşlarla nostaji olsun diye bu serverda minigameler oynarken biri bana ismimi soy ismimi hesabımın şifresini falan söyledi, sorun şu benim şifrem her yerde ayndır. Bu zamana kadar kayıt olduğum yüzlerce site var. Bunların tüm şifrelerini değiştirmenin herhangi bir yolu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minecraft'ta Craftrise diye bir server vardı, kendi siteleri üzerinden kayıt olup oynuyordunuz. Bu server geçtiğimiz aylarda hacklenmiş, Kullanıcı Adları E postalar Şifreler darkwebde çoluk çocuğun eline düşmüş. Ardakadaşlarla nostaji olsun diye bu serverda minigameler oynarken biri bana ismimi soy ismimi hesabımın şifresini falan söyledi, sorun şu benim şifrem her yerde ayndır. Bu zamana kadar kayıt olduğum yüzlerce site var. Bunların tüm şifrelerini değiştirmenin herhangi bir yolu var mı?
Sizde E postanızın hacklenip hacklenmediğini öğrenmek için ;
adresine gidip
1711496560124.png

kısmına tıklayıp görebilirsiniz.
1711496594590.png

örneğin benim Canva'da hacklenmiş ama şifre olmadığı için pek sorun değil. Önemli olan bu Craftrise isimli server, eğer sizinde varsa her yerdeki şifrenizi değiştirin.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Benimde 7 sitede veri sızıntım varmış paylaşım için teşekkürler

• Üzgün
Reaksiyonlar: Fear

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Sonuç bulunamadı
Dark web'de e-postanız için tarama yapıldı ve hiçbir şey bulunamadı.

😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,972
Üyeler
159,081
Son üye
mlhblgn
Top Bottom