Neler Yeni

minecraftta hangi köylü elma satar

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
burak biçer
oynadığım sunucuda bi etkinlik var onun için elma toplamam lazım hangi köylü satar

EsdeathSama

80+ Bronze
1694181739751.png

şu tipte olan çiftçi köylü elma takası yapıyor olması lazım

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
Oyuna başlamayı düşünüyorum lakin bir sorun var. oyunun bir görev sistemi vs yok , o yüzden sıkılıp siliyordum zamamnında pocket edition oynarken. oyunu bitirmek için yapılması gerekn şeylerin bir listesini nerden bulurum(modlanmamış hali için)

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Köylü farmı yap artık 5 kere zombi yapıp 1 zümrüte gelmiyor her kitlendiğinde işten çıkarıp geri ver sonra zombi bas tabi önce elma verip vermediğine bak verene kadar tezgahını kır geri koy efektif olur ya da ağaç farmı yapıcaksın çapayla kıracan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuna başlamayı düşünüyorum lakin bir sorun var. oyunun bir görev sistemi vs yok , o yüzden sıkılıp siliyordum zamamnında pocket edition oynarken. oyunu bitirmek için yapılması gerekn şeylerin bir listesini nerden bulurum(modlanmamış hali için)
Çok sıkılıyorsan bedwars falan oyna

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
burak biçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sky block sunucularında oynuyorum eğlenceli oluyor istersen beraber oynayabiliriz farm yapıyorum birsürü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,038
Üyeler
170,458
Son üye
ozgurorak
Top Bottom