Minidump'ı paylaşmamışsın hocam.Minidumpta ki veriler bunlar;
Laptop Güncel değil ama güncelleme başlattığımda veya hiç bir şey yapamadan mavi ekran veriyor. Sonsuza kadar bu şekilde devir daim yapıyoruz.
Hocam kusura bakma hiç dikkat etmedim . Dosyalar şu;Minidump'ı paylaşmamışsın hocam.
Minidumplar 2021-2022'den kalma. Cihazına format atmanı isteyeceğim. Bunda UEFI desteği yok sanırım. BIOS'a girip Boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misin?Hocam kusura bakma hiç dikkat etmedim . Dosyalar şu;
https://www.dosya.tc/server2/inh5lk/MINIDUMP.zip.html
Hocam ekstradan benim laptopta iki adet 4GB ram var , her ikisini ayrı ayrı farklı yuvalarda test ettim sıkıntı çözülür mü diye ama tek fark, normalde 10-20 dakika içinde mavi ekran olurken bu süre 5-10 dakika ya düştü.
USB siz format atayım dedim. Onu bile yapamadan daha mavi ekran yiyorum . Kafayı sıyırmak üzereyim. Boot ekranı şu şekilde;Minidumplar 2021-2022'den kalma. Cihazına format atmanı isteyeceğim. Bunda UEFI desteği yok sanırım. BIOS'a girip Boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misin?
Advanced sekmesinin de fotoğrafını atar mısın?USB siz format atayım dedim. Onu bile yapamadan daha mavi ekran yiyorum . Kafayı sıyırmak üzereyim. Boot ekranı şu şekilde; Alıntıyı görüntüle
Attım hocamAdvanced sekmesinin de fotoğrafını atar mısın?
System Configuration içinde Boot Mode ile alakalı bir şey var mı acaba?Attım hocam
Bunlar var hocam ;System Configuration içinde Boot Mode ile alakalı bir şey var mı acaba?