Ne bilim sinirlendim k.bLan benim suçum ne?
Ne bilim sinirlendim k.bLan benim suçum ne?
Herkese diyorum ben bunu sana özel bir şey değil ahlak bekçiliği ne alaka?Yav sanananannanananannenenennenenenenennenenene? Sor rahatsız oluyorsa düzelteyim forumda herkes la yazıyor bana çatıyon gir erene de yap kandes e de yap bulaşma sana mı kaldı ahlak bekçiliği?
Ne kadar gomik yav. (!)Ne bilim sinirlendim k.b
Bana bulaşma BULAŞMA.Herkese diyorum ben bunu sana özel bir şey değil ahlak bekçiliği ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar gomik yav. (!)
Üsttekileri anlamadım sadece memtest86'yı anladımluafv.sys
win32kfull.sys
ntkrnlmp.exe x3
"System service exception" ve "win32kfull.sys" hatası
Merhaba. Çok nadir de olsa bsod hatası alıyorum dump dosyalarının ozetını TXT halınde attım. Anlayan arkadaslar bır bakabılırmı rıca etsem. Bswıev'e gırdıgımde şu ana kadar olan 2 BSOD hatasını da galıba gosterıyor. Bırısı System servıce exceptıon. Dıgerı wın32kfull.sys. Bılgısayara format...www.technopat.net
Birde Memtest86 yapın.
Yapmak zorundasın.Üsttekileri anlamadım sadece memtest86'yı anladım
Memtest çok uzun değil mi ya
Vanguardı kaldırırsam oyun oynayamamŞu konuyu saçma sapan kirletmeseniz keşke. Özel konuşma da var burada, aranızdaki sorunları özelde tartışın.
Vanguard'ı kaldırın. BIOS'u güncelleyin. Bellek testini de yapın.
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
kslebpebs8beonelenepwjpabdowLan faşist kırarım belini ha senin antilop