Neler Yeni

Minidump İle Mavi Ekran Hatası Çözümü Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Universe
Merhaba arkadaşlar, bu hazır sistemi aldım şu anda Windows 10 Pro kurulu. Valorant yükleme ekranlarında ve bazı diğer oyunlarda mavi ekran hataları alıyorum çeşitlice en son SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasını aldım. Aşağıda minidump linki veriyorum anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

MİNİDUMP DOSYALARI

Sistem.PNG

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
+ takipteyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre asker
Olay görüntüleyiciden sistem kısmına gel kardeşim. Yada blue screen wiew yazılımı ile kontrol et. Orda sana bi hata verecek. Ordaki hata kodu WHEA LOGGER 18 ise sorun büyük.

olci53

80+ Bronze
Olay görüntüleyiciden sistem kısmına gel kardeşim. Yada blue screen wiew yazılımı ile kontrol et. Orda sana bi hata verecek. Ordaki hata kodu WHEA LOGGER 18 ise sorun büyük.
eğer buysa işlemciyi ya garantiye göndereceksin ya da yenisini alacaksın diye gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre asker
Melesef bu logger 18 ryzen 5000 serisi üzerinde ,banttan çıkan tüm işlemcilerde var. 2 defa işlemci değişimden geldi gene aynı. Bios tan bpo u kapatarak çözüm alabiliyorsun. Kimi işlemci de major kiminde minor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Universe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir Platform Modülü (TPM) donanımı TPM komutunu yürütemedi. diye bir hata mevcut ama dediğiniz gibi bir hata yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun.

Top Bottom