Neler Yeni

Minimum RX6600 Ekran Kartlı Sistem Tavsiyesi

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Evet youtubede bi yazı paylaştı bugün müş
ohhh be bende 12kya pc bakıyordum da olmassa modart modart olmassa haqqus bakacaz hiçbiri olmassa yandık
Mesaj otomatik birleştirildi:

modart bizi çatlatacakmış :D harbici dediği gibi çıkarsında olsun varsın çatlayalım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
ohhh be bende 12kya pc bakıyordum da olmassa modart modart olmassa haqqus bakacaz hiçbiri olmassa yandık

modart bizi çatlatacakmış :D harbici dediği gibi çıkarsında olsun varsın çatlayalım
Aga bu sistemler hep bana ters zamanda çıkıyor maaş zamanına denk gelse alıcam ama yok abi illa ay sonu maaş bitince çıkarıyolar

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Aga bu sistemler hep bana ters zamanda çıkıyor maaş zamanına denk gelse alıcam ama yok abi illa ay sonu maaş bitince çıkarıyolar
kanka ne diyeyim ya kötü denk gelmiş :( umarım sanada denk gelir ben şuan aşırı heyecanlandım 12k üstü olursa bende alamayacağım maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
kanka ne diyeyim ya kötü denk gelmiş :( umarım sanada denk gelir ben şuan aşırı heyecanlandım 12k üstü olursa bende alamayacağım maalesef.
İnş tam senin şstediğin gibi olur kankam ne diyim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Donanım arşivi sistem yapacaksa pusuda beklerim ama keşke diğer ayın başlarında çıksaydı maaşlar fln o zaman yatıyor nede olsa

Bende aynını düşünüyorum hem fiyat anlamında daha uygun oluyor ama xfx marka rx 6600 her sistemde var ve ben o kartı hiç beğenmiyorum fanlar düşük devirde çalışıyor soğutma blokları çok ince asus msi gibi markalar olsun istiyorum ama incehesap vs gibi sitelerdeki tüm rx6600 lü sistemler xfx ekran kartlı lar
xfx geyt kaliteli. Bakarsan Asus dual'de bile yine o kalınlıkta bloklar. Fakat ucuz dediğin gibi. Yazılımı yok. Yani Asus asus'tur.

İnş tam senin şstediğin gibi olur kankam ne diyim

Çokta iyi olmasada... Stoklar hemen bitmez bu sistemin. Modart sistemide bekle.

Top Bottom