Neler Yeni

mining hariç nasıl kazanç elde edebilirim

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
coin alarak vs işlemler ile nasıl kar edebilirim en doğru en güvenli yol hangisidir bilgilenmek istiyorum

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Dostum kesinlikle başlangıçta düşük bütçe ile başla elindeki bütçe ne ise %10 ile falan gir işe deneyim kazanınca tam bütçe ile girersin. Kesinlikle Binance üzerinden alım/satım yap. Araştırmadan dalma bir coine o muhteşem yükselişlere aldanma. Kendi deneyimim açısından söylüyorum başta gerçekten battım şimdi battığım yerden parayı 6 ya katladım gerçekten artık kazanç elde ediyorum ama daha o zararı toplamaya çalışıyorum sen düşün :) Şu an pek müsait değilim ama dm tarzı bi yer var mı burada bilmiyorum varsa mesaj at gece elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışırım ben yandım sonra deneyim kazandım sen yanma :)

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kesinlikle başlangıçta düşük bütçe ile başla elindeki bütçe ne ise %10 ile falan gir işe deneyim kazanınca tam bütçe ile girersin. Kesinlikle Binance üzerinden alım/satım yap. Araştırmadan dalma bir coine o muhteşem yükselişlere aldanma. Kendi deneyimim açısından söylüyorum başta gerçekten battım şimdi battığım yerden parayı 6 ya katladım gerçekten artık kazanç elde ediyorum ama daha o zararı toplamaya çalışıyorum sen düşün :) Şu an pek müsait değilim ama dm tarzı bi yer var mı burada bilmiyorum varsa mesaj at gece elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışırım ben yandım sonra deneyim kazandım sen yanma :)
evet var teşekkürler yazacağım size

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Mehmet Ali
Dostum , elindeki bütçeyi birden çok coine bölme. Tek bir coin al. Ve aldığın coini hemen düşüyor diye satma. O coin o fiyata nasıl çıktıysa düştüğü gibi tekrar o fiyata dönecektir. Aldığın coini en az %10 kârın olduğunda sat. Böyle böyle kârını yükseltir ve kendini geliştirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom