Neler Yeni

Mining İçin Kimlik Gerekli mi?

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Kulaklık almak için az da olsa mining yapıcam bunun için kimlik gerekli mi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
binance cüzdanı açarken evet gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama kazım yaparken ethermine üzerinde değil
Ama ethermine için aracı binance btctürk gibi firmalardan parayı çekebiliyorum dimi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ama ethermine için aracı binance btctürk gibi firmalardan parayı çekebiliyorum dimi
binance hesabı açıyorsun ethermineden gelen eth hesaba 1 ay sonra yatıyor sen o para çekmek için hesabını doğrulaman gerekiyor doğrulamak için kimlik gerekli 18 yaşından büyük olman gerek (yüz doğrulamada var ama zorunlumu ınu bilmiyorum ben yüz doğrulamada yaptım yanlış hatırlamıyorsam o para transferi için gerekli binancede binance tr ye gibi)

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
binance hesabı açıyorsun ethermineden gelen eth hesaba 1 ay sonra yatıyor sen o para çekmek için hesabını doğrulaman gerekiyor doğrulamak için kimlik gerekli 18 yaşından büyük olman gerek (yüz doğrulamada var ama zorunlumu ınu bilmiyorum ben yüz doğrulamada yaptım yanlış hatırlamıyorsam o para transferi için gerekli binancede binance tr ye gibi)
Knk binance global mı tr mi sence

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Knk binance global mı tr mi sence
kanka sen bilirsin ben normal binanceyi kullandım ama binance yr ye attim gelen parayi ordan çektim bilseydim böyle transfer yapmak gerektini binance tr kullanırdım bence sende binance tr yi kullan direk eth yattımı satar hesabına atarsın bende senini gibi mınıg yapıp 1 ay kulaklık aldım

Top Bottom