binance cüzdanı açarken evet gerekliKulaklık almak için az da olsa mining yapıcam bunun için kimlik gerekli mi
ama kazım yaparken ethermine üzerinde değilbinance cüzdanı açarken evet gerekli
Ama ethermine için aracı binance btctürk gibi firmalardan parayı çekebiliyorum dimibinance cüzdanı açarken evet gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama kazım yaparken ethermine üzerinde değil
binance hesabı açıyorsun ethermineden gelen eth hesaba 1 ay sonra yatıyor sen o para çekmek için hesabını doğrulaman gerekiyor doğrulamak için kimlik gerekli 18 yaşından büyük olman gerek (yüz doğrulamada var ama zorunlumu ınu bilmiyorum ben yüz doğrulamada yaptım yanlış hatırlamıyorsam o para transferi için gerekli binancede binance tr ye gibi)Ama ethermine için aracı binance btctürk gibi firmalardan parayı çekebiliyorum dimi
Knk binance global mı tr mi sencebinance hesabı açıyorsun ethermineden gelen eth hesaba 1 ay sonra yatıyor sen o para çekmek için hesabını doğrulaman gerekiyor doğrulamak için kimlik gerekli 18 yaşından büyük olman gerek (yüz doğrulamada var ama zorunlumu ınu bilmiyorum ben yüz doğrulamada yaptım yanlış hatırlamıyorsam o para transferi için gerekli binancede binance tr ye gibi)
kanka sen bilirsin ben normal binanceyi kullandım ama binance yr ye attim gelen parayi ordan çektim bilseydim böyle transfer yapmak gerektini binance tr kullanırdım bence sende binance tr yi kullan direk eth yattımı satar hesabına atarsın bende senini gibi mınıg yapıp 1 ay kulaklık aldımKnk binance global mı tr mi sence