Neler Yeni

Mining Yapan varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet budak
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba, Hâlâ mining yapan varmı acaba? Hâlâ kazançlı mı etheryum da düşmüş elektrik kullanım bedeli de arttı merak ettim 😒.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şu anki kazançlar ile ekran kartını amorti etmen yıllar alabilir. Yine kazançlı fakat eskisi kadar değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seyithan
Kardeşim bir yıldan uzun süredir içinde olduğum ve yıllardır bilgi sahibi olduğum Mining konusunda şunu söyleyebilirim kimse sana kesin bir bilgi veremez . Mining bitmez kazanç azalır şuan mh başına en düşük kart ortalama 3080ti 120mh kazım gücü var bir hafta önce İtopya da 22.500 TL fiyatla satıştaydı sıfırdan girdiğini baz alarak kendi bütçene uygun bir sistemi kağıt üzerinde kurup minerstart w.t.min gibi siteler üzerinden amorti hesaplayabilirsin .
Ayrıca Haziran Temmuz aylarında zorluk bombası gelebilir ben olsam şu aylarda girmezdim . Ytd

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet budak
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım eyvallah tüm yorumlar için ekran kartları fiyatları uçuk olmasaydı düşünüyordum da kısmet değilmiş.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Yapanlarda elektrik faturası ne kadar geliyor merak ettim

Farway

80+ Silver
Çok uygun kartlarla yaparsan bir verim alabilirsin ama yanlış tercihlerde kâra geçmen çok zor.

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
Şuan piyasa çakıldı. Elektrik parasını cebinden karşılarsan BTC de toplarsa yukarı yönlü bir şeyler olabilir.

Top Bottom