Neler Yeni

Yardım Mining Yaparken Oyun Oynamak Sıkıntı Yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Merhaba arkadaşlar benim sorum başlıkta da olduğu gibi mining yaparken oyun oynadığımda karta zarar verir miyim? Sadece elimde RTX 3060 OC(3 fanlı) var onunla mining yapıyorum. Ekranım 60 HZ performansımın hiç düştüğünü görmedim oyunlarda. Maksimum 60 derece sıcaklık gördüm, fan hızlarım yüzde 40 civarında. Sizce bir problem olur mu?

Beratic

80+
Oynayacağınız oyuna bağlı diye düşünüyorum. Çok ağır olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz herhalde. Kesin olarak konuşamıyorum ama tecrübem olmadığı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynayacağınız oyuna bağlı diye düşünüyorum. Çok ağır olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz herhalde. Kesin olarak konuşamıyorum ama tecrübem olmadığı için
Yani Lol,Valorant falan oynarken açık duruyor. Ama Control oynadığımda genellikle kapatıyorum. Çünkü oyunun kendisi ekran kartını yüzde 80 kullanıyor.

Beratic

80+
Yani Lol,Valorant falan oynarken açık duruyor. Ama Control oynadığımda genellikle kapatıyorum. Çünkü oyunun kendisi ekran kartını yüzde 80 kullanıyor.
LoL ve Valorant'ın pek etki edeceğini sanmıyorum ama siz yinede konuyu yarın gün içinde bir yükseltin daha profesyonel arkadaşlar yardımcı olsunlar. :)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Merhaba arkadaşlar benim sorum başlıkta da olduğu gibi mining yaparken oyun oynadığımda karta zarar verir miyim? Sadece elimde RTX 3060 OC(3 fanlı) var onunla mining yapıyorum. Ekranım 60 HZ performansımın hiç düştüğünü görmedim oyunlarda. Maksimum 60 derece sıcaklık gördüm, fan hızlarım yüzde 40 civarında. Sizce bir problem olur mu?
mhs düşer başka bir şey olmaz biraz ısınabilir belki

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Eğer zarar vermicekse benim için problem yok. Zaten dediğim gibi 60 dereceyi geçmiyor, fan hızı otoda.
Uzun süreli kullanımda belki ömrünü biraz kısaltır ama öyle ahım şahım bir etki yaratacağını sanmıyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Günde 14 saat açık kalıyor sistem. Sonuçta 7/24 değil bende çok zarar vereceğini zannetmiyorum. Cevabın için teşekkürler.
Ben mining rig gibi kullandığınızı sandım o yüzden öyle dedim :D Bir sıkıntı çıkmaz, yine de sıcaklıklara dikkat edelim malum yaz ayı

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Reis aylık getirisi nasıl?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
LoL de ben 10FPS falan aldığımı hatırlıyorum mining açıkken...

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Top Bottom