Mining yapılan mı oyun oyannılan mı

baboli131

80+
Reaksiyon skoru
1
Hocam selamlar. Az önce sahibindende gezerken ucuza rx 5700 buldum. Satıcı hir süre mining yaptığını ama bunun kasanın içinde kartın pişmesinden daha iyi olduğunu söylüyor fiyatı ise 4,3k. Diğer tarafta mining yapılmamış ama fiyatı neredeyse aynı olan bir 1660 super var. Linkler aşağıda sizce hangisini almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme: 2.kart 1660 super değil ti'mış

Mining yapılan kartlardan KATİYEN uzak dur dostum. Mining yapanlar kartın içinden geçiyor. Hele hele eski kartlarda!!

Mining yaparken ekran kartları 7/24 yüzde yüz yükte çalışır yani kartın soğumasına dinlenmesine müsade edilmiyor.
Günde 5 10 saat oyun oynamak tabi ki kartlara mining kadar zarar vermez, günde 24 saat oyun oynasan bile karta mining kadar zarar veremezsin çünkü mining ekran kartından alabileceğinin en iyisini almaya çalışır.

Sonuç olarak tabi ki de oyun oynanılan bir ekran kartı almak daha sağlıklı. Tabi arada istisnalar olabilir.

Mining yaparken ekran kartları 7/24 yüzde yüz yükte çalışır yani kartın soğumasına dinlenmesine müsade edilmiyor.
Günde 5 10 saat oyun oynamak tabi ki kartlara mining kadar zarar vermez, günde 24 saat oyun oynasan bile karta mining kadar zarar veremezsin çünkü mining ekran kartından alabileceğinin en iyisini almaya çalışır.

Sonuç olarak tabi ki de oyun oynanılan bir ekran kartı almak daha sağlıklı. Tabi arada istisnalar olabilir.
Furmark testi temiz ama?

kasada pişiyor muymuş ekran kartı :ROFLMAO: Kasa üreticileri kasa üretmeyi durdursun o zaman. Ellerindeki çürük kartı satmak için sıfır karta bile laf atacaklar tecrübesiz diye :kedi:

Hocam selamlar. Az önce sahibindende gezerken ucuza rx 5700 buldum. Satıcı hir süre mining yaptığını ama bunun kasanın içinde kartın pişmesinden daha iyi olduğunu söylüyor fiyatı ise 4,3k. Diğer tarafta mining yapılmamış ama fiyatı neredeyse aynı olan bir 1660 super var. Linkler aşağıda sizce hangisini almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme: 2.kart 1660 super değil ti'mış
Hocam ben üstüne 750 daha ekleyip 5k ya rx6600 aldım kafa rahat tavsiye ederim sizrce 5000 serisi hem sorunlu bir seri hemde mining yemiş kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,736
Üyeler
187,095
Son üye
ofa2344
Geri