Bence kesinlikle değil. Enerji fiyatları uçuşta, eth fiyatı dipte, zorluk çok yüksek. Üstüne de yazın sonunda ETH mining bitecek deniyor.Dostlar yaklaşık 50-60k bütçesi olan dostum var. Mining'e merak saldı. Sizce yapılacak dönem mi? Nedenini belirtirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Yani açıkcası çok iyi bi iş değil ha tamam hiç bişey yapmadan bişeyler kazanıyorsun ama biticek gibi zaten bu yılın sonunda avax ve 1 tane daha coin var eth geçiceğini söylüyo uzmanlar alıp da 1kaç ay için yapmasın onun yerine yatırım yapsın o parayaDostlar yaklaşık 50-60k bütçesi olan dostum var. Mining'e merak saldı. Sizce yapılacak dönem m Nedenni belirtirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden
Bence şuan yapılması riskli (ytd)Dostlar yaklaşık 50-60k bütçesi olan dostum var. Mining'e merak saldı. Sizce yapılacak dönem mi? Nedenini belirtirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Hangi coine yatırım yapmalıyım :> bu tarz şeyleri takip ediyorsun galibaYani açıkcası çok iyi bi iş değil ha tamam hiç bişey yapmadan bişeyler kazanıyorsun ama biticek gibi zaten bu yılın sonunda avax ve 1 tane daha coin var eth geçiceğini söylüyo uzmanlar alıp da 1kaç ay için yapmasın onun yerine yatırım yapsın o paraya
dskfdkjgjjsgfd +1111150-60k'nın üstüne biraz daha koyup araba al sat yapsa daha hızlı kâr eder sanki. Yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar.
O paraya araba mı kalmış50-60k'nın üstüne biraz daha koyup araba al sat yapsa daha hızlı kâr eder sanki. Yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar.
Tavsiye vermesi yasak uyarmış olayım benHangi coine yatırım yapmalıyım :> bu tarz şeyleri takip ediyorsun galiba
Bulunur hocam, biraz araştırmak lazım. Zaten kürdan alsan 2 günde kâr ediyorsun. Biraz ölücü olursan iyi para kazanırsınO paraya araba mı kalmış
Valla onu söyleyemem yatırım tavsiyesi olur yoksa ve BEN YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE YAPMIYORUM binance gibi borsalardan neyin yükselişte olduğunu takip edebilirsinHangi coine yatırım yapmalıyım :> bu tarz şeyleri takip ediyorsun galiba